Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2018 » Липень » 17 » 16 липня 2018 року у залі засідань районної ради відбулась робоча нарада з місцевими  головами
13:09
16 липня 2018 року у залі засідань районної ради відбулась робоча нарада з місцевими  головами

      16 липня 2018 року у залі засідань районної ради відбулась робоча нарада з місцевими  головами під керівництвом голови Кремінської районної ради Володимира Прокопенка.

         Перед обговоренням питань Порядку денного наради Володимир Миколайович привітав усіх бухгалтерів місцевих рад з професійним святом – Днем бухгалтера та побажав витримки і наснаги.

         З нагоди Дня бухгалтера Грамотами райдержадміністрації та районної ради за активну життєву позицію, сумлінне виконання службових обов'язків, високий професіоналізм були відзначені головний бухгалтер Невської сільської ради Надія Китайгора та головний бухгалтер Голубівської сільської ради Ірина Микляєва.

         До порядку денного наради було включено 6 питань.

         Про виконання повноважень місцевих рад у разі виникнення надзвичайних ситуацій нагадав присутнім заступник начальника Кремінського міськрайонного відділу ГУ ДСНС у Луганській області Заморений В.І.  Він вказав на порушення місцевими головами строків визначення надзвичайних ситуацій та запропонував проведення навчального семінару щодо застосування Класифікатора надзвичайних ситуацій.

         Також Володимир Іванович нагадав про проведення інвентаризації споруд технічного захисту в громадах  та вжиття відповідних заходів щодо захисту екосистем.

         Начальник відділу ЖКГ та НС адміністрації Божко П.Г. надав інформацію щодо проведення ремонтних робіт доріг місцевого значення та нагадав про приведення у відповідний стан узбіч доріг та автобусних зупинок у строк до 20.08.2018 року.

         Про необхідність прийняття місцевими радами рішення щодо заборони торгівлі алкогольними напоями після 22.00 інформацію надала головний спеціаліст відділу економіки РДА Гнилицька М.С.

         Головний архітектор району Євсюкова Т.Ф. доповіла про обласний аудит об’єктів соціального значення та нагадала про строки виконання доручення голови ЛОВЦА щодо створення в громадах  умов доступу до будівель та споруд соціального значення мешканцям з інвалідністю.

      На робочій нараді були розглянуті й інші питання та надані протокольні доручення.

     

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 274 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua