Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2014 » Березень » 20 » 17 березня 2014 р. у Кремінський районній раді відбулася робоча нарада голови районної ради Назаренко Ю.І. з місцевими головами.
16:03
17 березня 2014 р. у Кремінський районній раді відбулася робоча нарада голови районної ради Назаренко Ю.І. з місцевими головами.

       17.03.2014 р. відбулася робоча нарада голови Кремінської районної ради Назаренко Ю.І. з міським, селищним та сільськими головами.

Як і минулого понеділка, робоча нарада розпочалася з виступу начальника міськрайонного сектора ДСНС у Кремінському районі Павлова А.М., який звернув увагу місцевих голів на підвищення пожежної небезпеки в природних екосистемах у весняно-літній період 2014 року та наголосив на тому, що вкрай небезпечно спалювати залишки сухої трави, що тягне за собою адміністративну відповідальність.

Голова районної ради ознайомила присутніх з інформацією щодо виконання протокольних доручень за підсумками селекторної наради щодо упередження негативних наслідків проводження паводку.

Не аби якою проблемою залишається контроль за санітарним благополуччям у населених пунктах області, на якому акцентує лист облдержадміністрації. Також місцеві голови ознайомилися з листом Державної екологічної інспекції у Луганській області щодо невиконання повноважень у сфері поводження з відходами.

         До Служби автомобільних доріг у Луганській області з приводу капітального ремонту автодоріг по маршрутам перевезень учнів зверталися міський, селищний та сільські голови Кремінського району, педагогічні колективи шкіл, батьки учнів шкіл та жителі району. Надійшла відповідь, що на сьогоднішній день через значне недофінансування близько 90% автодоріг загального користування потребують капітального ремонту. Вимоги щодо ремонту вищезазначених доріг будуть враховані при складанні виробничих планів у межах виділених із держбюджету коштів на 2014 рік.

         Також на нараді місцеві голови ознайомились з розпорядженням голови райдержадміністрації щодо підготовки та проведення призову громадян України на строкову службу до внутрішніх військ МВС України у квітні-травні 2014 року та затвердження складу районної призовної комісії.

Також місцеві голови ознайомилися з протокольними дорученнями Прокуратури Кремінського району по забезпеченню правопорядку та протидії проявам сепаратизму у Кремінському районі.

Назаренко Ю.І. ознайомила присутніх з постановами ЦВК, що надійшли на адресу районної ради, та іншими документами.

         За підсумками робочої наради місцевим головам рекомендовано вжити заходи стосовно забезпечення та виконання вимог з питань пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту, щодо упередження негативних наслідків проходження паводку; організація цілодобового моніторингу ситуації на автодорогах з метою унеможливлення їх підтоплення та посилення контролю у сфері поводження з відходами на місцях.

Переглядів: 505 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua