Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2019 » Вересень » 17 » 17 вересня  відбулось пленарне засідання  позачергової  50-ї  сесії Кремінської районної ради.
15:52
17 вересня  відбулось пленарне засідання  позачергової  50-ї  сесії Кремінської районної ради.

     В процесі підготовки також відбулись засідання постійних комісій районної ради, на яких депутати обговорили проект порядку денного сесії та опрацювали всі питання що виносились на розгляд.

     До початку роботи сесії голова районної ради Володимир Прокопенко привітав рятівників з професійним святом, привітання приймав депутат районної ради, начальник Кремінського міськрайонного відділу ГУ ДСНС у Луганській області  Андрій Павлов, який в свою чергу подякував за  підтримку районну владу.

    Проведення позачергової сесії викликано насамперед врегулюванням бюджетних питань,  питань пов’язаних  з децентралізацією системи теплопостачання міста та діяльністю комісії з надання цільової соціальної матеріальної допомоги на встановлення приладів індивідуального опалення та затвердження Порядку надання цільової матеріальної допомоги на встановлення приладів індивідуального опалення.

    За час роботи комісії надійшло 178 заяв на отримання допомоги на встановлення приладів індивідуального опалення,  ретельно вивчивши документи комісією було відібрано заяви, які повністю відповідають критеріям, прописаним в Порядку,та вирішено надати матеріальну допомогу в розмірі  10 тис.грн.  згідно затвердженого  на сесії списку. Також  було відзначено, що комісія буде  продовжувати свою роботу.

    В ході пленарного засідання були внесені зміни до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Кремінського району на 2019 рік, передбачено кошти на ремонтні роботи та реконструкцію по закладах освіти та охорони здоров’я, до Програми розвитку та підтримки надання медичної допомоги на первинному рівні у Кремінському районі на 2019 рік, до районної Програми розвитку та підтримки КУ «ПЗОВ «Мрія» на 2018-2021 роки (на підготовку закладу до літнього оздоровчого періоду). Наступним рішенням внесено відповідні зміни до Кремінського районного бюджету на 2019 рік.

          

    З метою забезпечення права дітей з особливими потребами від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти шляхом проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дітей з особливими потребами, надання їм психолого-педагогічної допомоги та забезпечення системного кваліфікованого супроводження було прийнято рішення про створення комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Кремінської районної ради Луганської області.

   Також на пленарному засіданні було прийнято звернення до Верховної Ради України, КМУ та президента України з проханням упорядкування на законодавчому рівні  режиму використання комунального майна, в якому є частка, що належить територіальним громадам, які є тимчасово окупованими територіями Донецької та Луганської областей.

     Детально з прийнятими на позачерговій сесії рішеннями можна буде ознайомитись після їх виготовлення на сайті Кремінської районної ради у розділі «Доступ до публічної інформації».

          

 

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 243 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua