Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Січень » 20 » 18.01.2016 р. відбулася робоча нарада голови районної ради Прокопенка В.М. з міським, селищним та сільськими головами.
14:09
18.01.2016 р. відбулася робоча нарада голови районної ради Прокопенка В.М. з міським, селищним та сільськими головами.

     18.01.2016 р. відбулася робоча нарада голови районної ради Прокопенка В.М. з міським, селищним та сільськими головами. До порядку денного наради було внесено ряд питань.

     Демків Наталія Іванівна, начальник відділу адміністрування доходів та зборів з фізичних осіб, майнових податків та зборів Кремінського відділення Рубіжанської ОДПІ, ознайомила місцевих голів з внесеними Верховною Радою України змінами до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи.

     У зв’язку з цим місцевим радам необхідно переглянути вже прийняті рішення щодо встановлення місцевих податків і зборів на 2016 р та внести зміни до вже прийнятих рішень або прийняти нові рішення щодо встановлення податку на майно (в частині податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки) і встановлення транспортного збору. Також було зазначено, що до цих рішень не застосовуються вимоги Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

     Начальник реєстраційної служби управління юстиції Кошелева Аліса Василівна вкотре надала роз’яснення щодо повноважень органів місцевого самоврядування, пов’язаних з передачею функцій з державної реєстрації прав на нерухоме майно та їх обтяжень, державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

     Начальник відділу Держгеокадастру у Кремінському районі Заморена Людмила Анатоліївна надала інформацію щодо проведення оновлення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів, які були відображені у планах-графіках на 2015 р.

         Також місцеві голови отримали інформацію про індексацію плати за договорами оренди земельних ділянок.

     Голова Кремінської райдержадміністрації Чехута Наталя Василівна звернула увагу місцевих голів на дотриманні пункту 14 статті 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», де зазначено, що учасникам бойових дій надаються такі пільги: першочергове відведення земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва, садівництва і городництва. Тому місцеві ради повинні прийняти рішення стосовно резервування земель в межах населених пунктів для подальшого виділення земельних ділянок учасникам АТО.

    Головний спеціаліст з питань мобілізаційної роботи Кремінської райдержадміністрації Пономарьов Є.О. надав присутнім інформацію про порядок бронювання військовозобов’язаних.

      За підсумками робочої наради місцевим головам надані протокольні доручення.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 495 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua