Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2020 » Червень » 18 » 18 червня 2020 року відбулося пленарне засідання чергової п’ятдесят восьмої сесії Кремінської районної ради
14:31
18 червня 2020 року відбулося пленарне засідання чергової п’ятдесят восьмої сесії Кремінської районної ради

         18 червня 2020 року під головуванням Володимира Прокопенка відбулося пленарне засідання чергової п’ятдесят восьмої сесії Кремінської районної ради.

         У рамках підготовки до пленарного засідання  сесії  пройшли засідання постійних депутатських комісій, на яких було визначено перелік питань порядку денного сесії.

         Голови постійних комісій Наталя Чехута, Людмила Підтинна, Олександр Філенко, Лариса Гарькава, Володимир Андрійчук та Віктор Старіков ретельно вивчили кожне з запропонованих проектів рішень за профілем комісій, висловили свою думку та надали пропозиції по кожному з проектів, звертаючи особливу увагу на ті, які запропоновані до внесення у порядок денний профільними комісіями, бо потребують негайного прийняття відповідного рішення.

         Депутати на засіданнях постійних комісій розглянули та обговорили інформації районної державної адміністрації про хід виконання районних програм та погодили проекти рішень з фінансових та комунальних питань.

         У засіданнях комісій взяли участь голова районної ради Володимир Прокопенко, заступник голови районної ради Борис Руденко, заступник голови районної держадміністрації, керівники структурних підрозділів адміністрації, директори комунальних підприємств.

На початку пленарного засідання голова районної ради Володимир Прокопенко представив депутатському корпусу новопризначеного голову Кремінської райдержадміністрації Олега Клименчукова, який у своєму привітальному слові запевнив депутатів, що буде працювати системно на благо кожного жителя Кремінського району.

            До порядку денного сесії  було внесено тридцять сім  питань.

         Першим депутати заслухали інформацію з питань соціального  та соціально-економічного спрямування, а саме – щодо виконання  протягом 2019 року Програми зайнятості населення Кремінського району, Програми «Мистецька освіта Кремінщини», Програми децентралізації системи теплопостачання міста Кремінна та селища Красноріченське, Районної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Кремінського району.

         З блоком бюджетних питань депутатів ознайомила начальник фінансового управління РДА Яна Вашечко.

         Депутати затвердили звіт про виконання Кремінського районного бюджету за І квартал 2020 року та внесли зміни до районної Програми розвитку та підтримки надання медичної допомоги на первинному рівні у Кремінському районі на 2020 рік та районної Програми розвитку та підтримки комунальної установи «Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Мрія».

         Також  депутатами були внесені зміни до Програми  «Фінансова підтримка комунального підприємства «Креміннатеплокомуненерго на 2020 рік», до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Кремінського району на та відповідні зміни до Кремінського районного бюджету на 2020 рік.

         Прийняті рішення і комунального спрямування. А саме – затверджено звіти про виконання фінансових планів комунальних підприємств, затверджені розпорядження голови районної ради щодо переукладання контракту з директором комунальної установи «Кремінський районний центр «Спорт для всіх» Дмитром Шевцовим  та укладення додаткової угоди до контракту з директором комунальної установи «Кремінський районний будинок культури» Ольгою Нечмонею.

         Також змінено назву комунальної установи Кремінський районний центр реабілітації дітей-інвалідів» на комунальну установу «Кремінський районний центр комплексної реабілітації дітей та осіб з інвалідністю «Добро» та затвердили Положення про центр у новій редакції.

         Прийнято низку рішень організаційно-правового спрямування.

Детально з рішеннями районної ради можна ознайомитися на сайті Кремінської районної ради у розділі «Доступ до публічної інформації».

 

 

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 217 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua