Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Лютий » 22 » 18 лютого у селищі Стара Краснянка пройшов сход жителів громади
16:26
18 лютого у селищі Стара Краснянка пройшов сход жителів громади

      18 лютого у селищі Стара Краснянка  пройшов сход жителів громади за ініціативи місцевих депутатів Гарькавої Лариси та Дубового Олександра і громадських активістів селища. На сход були запрошені Кремінський міський голова Юрій Прокопенко, голова Кремінської райдержадміністрації Наталя Чехута, голова районної ради Володимир Прокопенко, начальник Кремінського лісомисливського господарства Віктор Скляров.

      Кремінський міський голова Юрій Прокопенко відповів на численні питання жителів селища  та запевнив, що усі проблеми поступово будуть вирішені, а саме -буде проведене грейдерування деяких вулиць, встановлене вуличне освітлення, сміття з території кладовища вивезуть та встановлять огородження, автобусні зупинки будуть відремонтовані і нанесена дорожня розмітка на автошляху Рубіжне-Кремінна. Щодо ремонтних робіт пішохідного переходу через річку Донець у сторону Привілля, міський очільник пообіцяв вивчити цю проблему та згодом вирішити і її.

      Так як селище Стара Краснянка розташоване майже серед лісу, багато запитань було до начальника Кремінського лісомисливського господарства Віктора Склярова.

      Найбільш емоційно красняни обговорювали питання створення у кремінських лісах Національного природного парку. Голова Кремінської райдержадміністрації Наталя Чехута зауважила, що питання створення Національного парку торкається кожного жителя району. Вже створена робоча група щодо вивчення усіх сторін даної проблеми: екологічної, економічної  та соціальної. Робота триває і на важелях з одного боку захист природного середовища, а з іншого – захист людей. Щось має переважити, але що? Це вже залежить від кожного з нас.

      Голова районної ради Володимир Прокопенко висловив подяку жителям селища за небайдуже ставлення до навколишніх проблем та запевнив, що тільки згуртована громада може досягти успіху у вирішенні нагальних питань селища.

    

 

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 524 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua