Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2020 » Березень » 20 » 19 березня 2020 року відбулося пленарне засідання позачергової п’ятдесят шостої  сесії районної ради сьомого скликання.
11:42
19 березня 2020 року відбулося пленарне засідання позачергової п’ятдесят шостої  сесії районної ради сьомого скликання.

 19 березня 2020 року відбулося пленарне засідання позачергової п’ятдесят шостої  сесії районної ради сьомого скликання.

         Проведення позачергової сесії викликано врегулюванням бюджетних питань та питань діяльності комунальних підприємств району.

         У розрізі фінансових питань депутати затвердили звіт про виконання Кремінськогот районного бюджету за 2019 рік, внесли зміни до Програми соціальної підтримки сімей, дітей та молоді Кремінського району, Програми розвитку та підтримки надання медичної допомоги на первинному рівні у Кремінському районі, Програми децентралізації системи теплопостачання, Програми соціально-економічного і культурного розвитку Кремінського району та відповідні зміни до Кремінського районного бюджету на 2020 рік.     

         Зокрема, виділено 36 тис. грн. Кремінській пожежно-рятувальній частині  на придбання дезінфікуючих засобів, комбінезонів, респіраторів та акумуляторних оприскувачів для роботи в умовах поширення коронавірусу. Для придбання медичних виробів індивідуального захисту виділено 35 тис. грн. для Кремінських медичних установ.

         Також, на умовах співфінансування, виділено 135 тис. грн. на проведення ремонтних робіт Меморіалу Слави у місті Кремінна.

         Депутати прийняли рішення про надання дозволу на придбання вкрай необхідної флюорографічної рентгенівської системи для НКП «Кремінська багатопрофільна лікарня».

         Також депутати затвердили тарифи КП «Креміннатеплокомуненерго» на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання.

         Як відомо, у лютому була змінена ціна на природний газ. Це дало змогу підприємству трохи знизити тариф. Тож тариф затверджено на рівні 2452,56 грн/Гкал з урахуванням ПДВ та планової інвестиційної складової для усіх категорій споживачів.

         Крім того на сесії прийняті рішення про визначення місць розмноження диких тварин та заборону проведення певних робіт та заходів, які є джерелом підвищеного шуму та неспокою у місцях масового розмноження та вирощування потомства на територіях ДП «Сєверодонецьке ЛМГ» та ДП «Кремінське ЛМГ».

         Наприкінці засідання сесії голова районної ради Володимир Прокопенко ознайомив депутатів про оперативні заходи для профілактики короновірусу. Сесія відбулася у закритому режимі з дотриманням усіх профілактичних засобів для запобігання розповсюдження короновірусної інфекції.

         Детально з прийнятими на позачерговій сесії рішеннями можна ознайомитись на сайті Кремінської районної ради у розділі «Доступ до публічної інформації».

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 210 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua