Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2014 » Травень » 13

         9 травня 2014 р. у м.Кремінна на площі Красній відбувся мітинг з нагоди Дня Перемоги. Ветеранів Великої Вітчизняної війни привітали керівники району, педагогічні колективи навчальних закладів району, представники підприємств, організацій, установ, молодь та мешканці міста. Голова Кремінської районної ради Назаренко Ю.І. подякувала учасників бойових дій за прояв патріотизму, безмежну мужність в ім’я мирного життя наступних поколінь, побажала  здоров’я, миру, добробуту усім мешканцям та гостям району.

... Читати далі »

Просмотров: 475 | Добавил: admin | Дата: 13.05.2014

Дорогие ветераны Великой Отечественной войны, труженики тыла, матери и вдовы погибших воинов, дети войны!

Уважаемые жители Кременщины!

     Мы собрались сегодня возле святого для каждого человека места, чтобы почтить память тех, кто «смертию смерть поправ» завоевал  право на жизнь всему человечеству.

     Имена и фамилии наших земляков, высеченные на этих гранитных плитах, никогда не станут пустым звуком. И сегодня, собравшись здесь, мы п ... Читати далі »

Просмотров: 439 | Добавил: admin | Дата: 13.05.2014

     Ввечері 8 травня 2014 р. у Сквері Слави біля Меморіалу Слави відбулася урочиста Літія за загиблими у роки Великої Вітчизняної війни. Перед присутніми виступила голова Кремінської районної ради Назаренко Ю.І.

Просмотров: 408 | Добавил: admin | Дата: 13.05.2014

     08.05.2004 р. голова Кремінської районної ради Назаренко Ю.І. брала участь у церемонії перепоховання 38 останків загиблих у роки Великої Вітчизняної війни на території Веригінського лісництва. Місця захоронення були виявлені завдяки спогадам очевидців тих далеких подій на території району та клопітливій роботі громадського об’єднання «Реквієм».

    

 

... Читати далі »

Просмотров: 650 | Добавил: admin | Дата: 13.05.2014

     Напередодні Дня Перемоги голова Кремінської районної ради Назаренко Ю.І. та голова Кремінської районної ветеранської організації Старикова О.А. відвідали на дому і привітали зі Святом ветеранів – учасників бойових дій, які мешкають у м.Кремінна. Разом з подарунками ветерани отримали слова подяки за приклад мужності, патріотизму та за тяжку працю відновлення мирного життя повоєнних років.

     Назаренко Ю.І. та Старикова О.А. побажали ветеранам міцного здоров’я та довголіття, добробуту та злагоди кожній родині, світлого та мирного неба над оселями.

Просмотров: 405 | Добавил: admin | Дата: 13.05.2014

Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua