Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Січень » 16

      14.01.2015 р. відбулося пленарне засідання позачергової п’ятдесят четвертої сесії Кремінської районної ради. Основним питанням проекту порядку денного було затвердження Кремінського районного бюджету на 2015 рік. Під час розгляду питань порядку денного депутати висловлювали свою думку та робили зауваження з приводу формування бюджету та управління об’єктами комунальної власності.

Просмотров: 480 | Добавил: admin | Дата: 16.01.2015

     13.01.2015 р. у Кремінській районній раді відбувся семінар з головами, секретарями та бухгалтерами місцевих рад стосовно надання роз’яснень щодо внесених змін до Бюджетного та Податкового кодексу України.

     Цього ж дня відбулося спільне засідання постійних комісій районної ради з питань бюджету та фінансів та з питань місцевого самоврядування, комунальної власності та використання природних ресурсів. Під час засідання депутати розглянули питання, які стосуються формування бюджету району на 2015 рік, зокрема внесення змін до деяких районних програм в частині фінансування. Також було зауважено, що цього року для поповнення бюджету місцевим радам прийдеться ретельно попрацювати в части ... Читати далі »

Просмотров: 490 | Добавил: admin | Дата: 16.01.2015

Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua