Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Березень » 16

          Цього ж дня, 13 березня,  відбулася робоча нарада з міським, селищним та сільськими головами. На початку робочої наради місцеві голови ознайомилися з порядком заповнення декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2014 рік.

         Начальник Кремінського міськрайонного сектору ГУ ДСНС України у Луганській області звернув увагу на проведення перевірки та готовності захисних споруд,  проведенні заходів щодо попередження виникнення пожеж у пожежобезпечний період та обговорив з присутніми порядок функціонування добровільної пожежної охорони у територіальних громадах району.

... Читати далі »

Категория: Діяльність ради | Просмотров: 478 | Добавил: admin | Дата: 16.03.2015

13 березня 2015 року Народний депутат України Віталій Курило провів робочу зустріч із міським, селищним та сільськими головами Кремінського району. Зустріч пройшла за участі першого заступника голови РДА Олександра Горіна, заступника голови районної ради Бориса Руденка, помічника народного депутата Володимира Кладка.

Депутат довів до представників громад особливості нового Закону України "Про добровільне об'єднання територіальних громад". Було проінформовано про порядок об’єднання територіальних громад сіл, селищ, міст та можливість надання в цьому випадку державної підтримки об’єднаним територіальним громадам.

... Читати далі »

Категория: Діяльність ради | Просмотров: 475 | Добавил: admin | Дата: 16.03.2015

Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua