Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Травень » 23

      На спортивній базі фізкультурно-спортивного центру «Олімп» у Кремінній відбулись зональні змагання Спартакіади Луганської області серед команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.
      Участь у змаганнях з волейболу, настільного тенісу, шахів, шашок взяли команди Кремінського, Сватівського, Попаснянського районів, а також міст Лисичанськ, Северодонецьк, Рубіжнє.
      Під час церемонії урочистого відкриття учасників спартакіади привітали голова райдержадміністрації Наталя Чехута, голова районної ради Володимир Проко ... Читати далі »

Категория: Діяльність ради | Просмотров: 425 | Добавил: admin | Дата: 23.05.2016

     20 травня голова районної держадміністрації Наталя Чехута, голова районної ради Володимир Прокопенко, помічник народного депутата Віталія Курила Володимир Кладко відзначили переможців експрес – конкурсу, який проводився в рамках Дня вишиванки.
     Вчора учні шкіл та дитячих садків приходили на навчання у святковому національному одязі. Відвідування цих закладів невеличкою групою посадовців і громадськості дало змогу визначити в кожній школі один клас, учні якого найбільш масово вдягли вишиванки. Так, у школах №3 та №4 – це був 2 – й клас, у ЗОШ № 1 – 3 клас, у міській зага ... Читати далі »

Категория: Діяльність ради | Просмотров: 400 | Добавил: admin | Дата: 23.05.2016

Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua