Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Травень » 13 » 20 травня в Україні святкується День Європи.
10:37
20 травня в Україні святкується День Європи.

     Комунальні установи та підприємства Кремінського району, що відносяться до спільної власності територіальних громад сіл, селища, міста активно приймають участь у інвестиційних проектах Європейського Союзу.

     У Кремінському районі в рамках реалізації проекту ПРООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду ІІІ» у 2015 р. були реалізовані 4 мікропроекти на територіях Кремінської міської, Варварівської, Макіївської, Голубівської сільських рад, завдяки яким проведено капітальний ремонт та закупівля обладнання для ФАПу, проведені енергозберігаючі заходи в загальноосвітніх школах та відновлене освітлення вулиць.

     Вагомою подією стало відкриття 1-го корпусу комунальної установи «Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Мрія» після капітального ремонту. Ремонт корпусу став можливим завдяки фінансуванню проекту Європейським Союзом, співфінансування Програмою розвитку ООН та підтримки обласної і районної влади.

     Минулого року в рамках реалізації проекту «Всебічна стабілізаційна підтримка внутрішньо переміщених осіб та постраждалого населення в Україні» відремонтований зал районної дитячої бібліотеки, проведений капітальний ремонт Червонопопівського сільського клубу. А ремонт відділення паліативної допомоги у районній лікарні та відкриття Центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю стало можливим завдяки фінансовій підтримці міжнародного проекту «Відновлення соціальних послуг та зміцнення миру у Донецькій і Луганській областях». За кошти цього ж проекту проведено капітальний ремонт будівель лікарні - замінена покрівля на терапевтичному та хірургічному корпусах, проведена заміна опалення в головному корпусі, капітально відремонтовано приміщення хоспісу.

      Завдяки міжнародним проектам та фінансовій підтримці Європейського Союзу у районі реалізується велика кількість проектів та програм, які направлені на допомогу внутрішньо переміщеним особам, на відновлення інфраструктури району та інш., що сприяє розвитку маленьких сіл, селища, міста та району в цілому.

    

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 411 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua