Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2019 » Лютий » 22 » 21 лютого у Кремінському підрозділі ДСНС відбулася передача нової  пожежної машини, придбаної за державні кошти.
10:44
21 лютого у Кремінському підрозділі ДСНС відбулася передача нової  пожежної машини, придбаної за державні кошти.

         21 лютого у Кремінському підрозділі ДСНС за участю начальника Головного управління ДСНС України у Луганській області Михайла Пшика, начальника Кремінського  міськрайонного відділу ГУ ДСНС України в Луганській області Андрія Павлова,  голови районної ради Володимира Прокопенка та голови райдержадміністрації Наталі Чехути відбулася передача підрозділу нової  пожежної машини, придбаної за державні кошти.

         Під час привітального слова до особового складу частини керівників області та району пролунав сигнал тривоги. Рятувальники миттєво виїхали  за викликом на ліквідацію надзвичайної ситуації.

         Керівник Кремінського підрозділу Андрій Павлов ознайомив гостей з матеріальним резервом частини, який постійно поповнюється завдяки реалізації Програми розвитку цивільного захисту Кремінського району на 2018-2021 роки, що прийнята депутатами Кремінської районної ради. Завдяки  реалізації цієї програми з районного бюджету  на покращення матеріального резерву частини було виділено понад 130 тис. грн. За ці кошти придбані радіостанції, засоби рятування на воді, піноутворювач та паливно-мастильні матеріали.

         Далі усі присутні ознайомилися з можливостями нової пожежної машини.

         Машина українського виробництва укомплектована від «а» до «я». Вона обладнана тепловізором, електричним генератором, індивідуальними дихальними апаратами, пожежними рукавами і мотопомпами. Така машина одночасно доставляє до місця виникнення надзвичайної ситуації чи пожежі 7 осіб (з водієм), 4 т води і 400 л піноутворювача. Насос потужний, лафетний ствол поливає під шаленим натиском 50 л/сек, а світлова система – сліпить.          Отже, дії пожежників-рятувальників відтепер будуть швидшими, дієвішими, а відтак – безпека громадян Кремінського району і їх майна під надійним захистом.

          

          

          

          
 

 

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 304 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua