Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2019 » Жовтень » 21 » 21 жовтня 2019 року у залі засідань районної ради відбулась робоча нарада з місцевими головами та секретарями місцевих рад.
15:59
21 жовтня 2019 року у залі засідань районної ради відбулась робоча нарада з місцевими головами та секретарями місцевих рад.

   21 жовтня 2019 року у залі засідань районної ради відбулась робоча нарада з місцевими головами та секретарями місцевих рад.

      До порядку денного наради було включено 6 питань.

   Директор Трудового архіву територіальних громад району Галина Скачкова звернулась до голів з проханням сприяти у вирішенні проблеми відсутності теплопостачання у приміщеннях архіву у зв’язку з відключенням центральної міської котельні у рамках виконання Програми децентралізації системи теплопостачання. Працівниками трудового архіву попередньо залучені представники відповідних служб для обстеження і перевірки системи електропостачання та розроблено кошторис на придбання електричних настінних конвекторів.

    Оксана Шевченко, начальник відділу Управління агропромислового розвитку райдержадміністрації, надала присутнім роз’яснення щодо раціонального використання коштів, що надходять в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва. Вона нагадала про орієнтовний перелік робіт, які можуть виконуватися за ці кошти, та зауважила, що деякі місцеві ради планують отримати ці кошти на проведення нормативної грошової оцінки земель.

    Директор Кремінської бізнес-асоціації Андрій Сімонов ознайомив присутніх з грантовою програмою для підтримки мікро, малого та середнього бізнесу і секторами її реалізації.

   З інформацією стосовно запобігання надзвичайних ситуацій в районі  до голів звернувся заступник начальника Кремінського міськрайонного відділу ГУ ДСНС у Луганській області Володимир Заморений. Він нагадав про необхідність проведення заходів щодо навчання населення Правилам безпеки життєдіяльності та Правилам поводження в екстремальних ситуаціях.

     На робочій нараді були розглянуті й інші питання та надані протокольні доручення.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 234 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua