Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Грудень » 23 » 22 грудня 2016 року відбулося пленарне засідання 15-ї сесії Кремінської районної ради
10:48
22 грудня 2016 року відбулося пленарне засідання 15-ї сесії Кремінської районної ради

      22 грудня 2016 року відбулося пленарне засідання 15-ї сесії Кремінської районної ради. Напередодні чергової сесії відбулися засідання постійних комісій районної ради, на яких депутати детально розглянули всі проекти рішень. На пленарне засідання були запрошені заступники голови, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районної газети «Кремінщина», телерадіокомпанії «КТВ-плюс», керівники комунальних підприємств.

      На початку роботи сесії голова районної ради ознайомив депутатів з депутатськими запитами, що надійшли у міжсесійний період.

         Також депутати були ознайомлені з інформацією про хід виконання інших депутатських запитів та звернень.

         Голова районної ради звернув увагу депутатів на відповіді  стосовно звернення до вищих органів влади стосовно відключення від електропостачання водовідливного комплексу шахти «Кремінна». «На сьогодні завдяки узгодженим спільним діям районних та обласних структур питання вирішено, електропостачання відновлене», - зазначив Володимир Прокопенко.

         Але ж на сьогодні склалися загрозливі обставини з наданням послуг з електропостачання іншим підприємствам та установам району. Голова районної ради висловив пропозицію знову ж таки звернутися до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України зі зверненням, у якому зазначено, що підприємством, яке надає послуги з постачання електричної енергії, є TOB «ЛЕО». Відповідно до договорів на постачання електричної енергії споживачам - юридичним особам нав'язано передоплату за споживання електроенергії в обсязі 100% від заявленої потреби. Крім того, має місце постійне нарахування пені. Дана система розрахунків суперечить нормам Бюджетного кодексу України і ставить бюджетні структури під постійну загрозу відключень.

      Всі бюджетні установи, комунальні підприємства району, які утримуються за рахунок державного чи місцевих бюджетів, щомісячно отримують попередження про відключення від електропостачання. До числа таких підприємств віднесені заклади освіти, культури, охорони здоров'я та життєзабезпечуючі підприємства, такі як комунальне підприємство "Кремінське виробниче управління водно-каналізаційне господарства».

      Депутати підтримали пропозицію звернутися до вищих органів влади  з проханням вжити всіх можливих заходів для перегляду умов розрахунків за спожиту електричну енергію з TOB «Луганське енергетичне об'єднання», яке на нашій території є єдиним постачальником.

      Згідно з порядком денним 15-ї сесії депутати розглянули 39 рішень, з яких найважливішими були:

     - про програму соціально-економічного та культурного розвитку Кремінського району на 2017 рік;

     - про внесення змін до Кремінського районного бюджету на 2016 рік;

     - про затвердження Кремінського районного бюджету на 2017 рік;

   - про коригування КП «Креміннатеплокомуненерго» тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання;

- про звіт голови районної ради про діяльність ради за період з 01.11.2015 по 01.11.2016 року;

     - про виконання районною державною адміністрацією делегованих районною радою повноважень за 2016 рік.

     Крім того затверджено блок питань щодо виконання та затвердження районних програм, технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки та фінансові плани комунальних підприємств Кремінського району на 2017 рік. Також був затверджений список присяжних для здійснення правосуддя у Кремінському районному суді.

     Надзвичайно бурхливо відбувалося обговорення питання «Про надання в оренду нерухомого майна – будівлі будинку відпочинку «Угольок», розташованого за адресою: вул. Серебрянська,10м.Кремінна».

     Депутати розділилися у думках, тому рішення з вищевказаного питання не прийнято. Домовилися обговорити детальніше це питання на засіданнях постійних комісій і в подальшому повернутися ще раз до розгляду даного питання на сесії.

     Наприкінці роботи сесії голова районної ради В.М.Прокопенко та голова районної держадміністрації Н.В.Чехута привітали усіх присутніх з Новорічними святами, що наближаються, та побажали, щоб новий рік для кожного був щедрим на цікаві плани та творчі ідеї, приніс із собою смак нових перемог, впевненість у правильності рішень та енергію для досягнення цілей.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 390 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua