Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2014 » Січень » 23 » 23 січня 2014 року відбулася позачергова 38 сесія Кремінської районної ради
17:26
23 січня 2014 року відбулася позачергова 38 сесія Кремінської районної ради

         23.01.2014 р. у Кремінській районній раді відбулася позачергова сесія, на якій було розглянуто питання «Про звернення до Президента України».

Більшістю голосів було прийнято звернення до Президента України. У зверненні депутати районної ради висловили свою позицію щодо подій, які відбуваються у м.Києві та звернулися з пропозицією щодо вжиття всіх можливих заходів для забезпечення правопорядку в столиці та недопущення в подальшому масових безладів.

 

ЗВЕРНЕННЯ ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

Ми, депутати Кремінської районної ради, вважаємо за необхідне висловити свою позицію щодо подій, які відбуваються в Києві. Мирна акція Майдану перетворилася на силовий супротив, який супроводжується масовим безладом та кровопролиттям.

Вважаємо, що сутички в Києві спровоковані радикально налаштованими політичними діячами, мета яких – зруйнувати державність та повалити законно обрану діючу владу.

Викликає обурення діяльність центральних засобів масової інформації, представники яких висвітлюють події у Києві однобоко, усіляко виправдовуючи та звеличуючи дії мітингувальників.

Впевнені, що у Верховній Раді України повинна бути створена слідча комісія, яка зможе дати об’єктивну оцінку  драматичним подіям, що розпочалися 19 січня у Києві.

         Звертаємося до Вас, як до гаранта Конституції України, з пропозицією щодо вжиття всіх можливих заходів для забезпечення впевненості українського народу у спокої завтрашнього дня.  Подальші спроби антиконституційного перевороту та силового захвату влади повинні бути припинені, а ті, хто протягом останнього періоду кожен день своїми амбітними виступами зі сцени Майдану підігрівав у учасників агресію та істерію, притягнені до відповідальності, як того вимагає законодавство України. Пропонуємо оголосити поза законом дію партійних та громадських організацій націоналістичного та неофашистського напрямку.

         Висловлюємо подяку представникам силових структур, які у вкрай важких умовах захищають спокій мирних громадян та порядок на вулицях столиці.

 

Прийнято на

тридцять восьмій сесії

Кремінської районної ради

шостого скликання

23 січня 2014 року

Переглядів: 654 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua