Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2014 » Березень » 26 » 24 березня 2014 р. у Кремінський районній раді відбулася робоча нарада голови районної ради Назаренко Ю.І. з місцевими головами.
16:28
24 березня 2014 р. у Кремінський районній раді відбулася робоча нарада голови районної ради Назаренко Ю.І. з місцевими головами.

       24.03.2014 р. відбулася робоча нарада голови Кремінської районної ради Назаренко Ю.І. з міським, селищним та сільськими головами.

       На початку робочої наради виступила начальник фінансового управління райдержадміністрації Макогон Н.М., яка звернула увагу місцевих голів на постанову КМУ від 01.03.2014 р. №156-р «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету». За результатами обговорення даного питання рекомендовано міському, селищному та сільським головам надати до фінансового управління райдержадміністрації заходи на 2014 р. щодо запобігання порушенням, що призводять до втрат фінансових ресурсів та майна.

         З приходом весни починається благоустрій територій Кремінського району. З цим питанням перед присутніми виступив заступник голови райдержадміністрації Лебедєв С.П., який звернув увагу на розпорядження голови райдержадміністрації «Про проведення у Кремінському районі у квітні-травні 2014 року щорічної Всеукраїнської акції «За чисте довкілля».

         Також голова районної ради Назаренко Ю.І. ознайомила місцевих голів з листом Державної служби України з надзвичайних ситуацій про заходи щодо забезпечення належного функціонування єдиної державної системи цивільного захисту.

         Місцеві голови стурбовані якістю надання послуг з оперативного реагування на заявки споживачів електроенергії. З цього приводу від Асоціації селищної та сільських рад Кремінського району надісланий лист до генерального директора ТОВ «ЛЕО» Ткача В.І. щодо відновлення Кремінських районних електромереж та роботи диспетчерської служби.

 

Переглядів: 494 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua