Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Грудень » 25 » 24 грудня 2015 року відбулося пленарне засідання 3-ї сесії Кремінської районної ради
15:47
24 грудня 2015 року відбулося пленарне засідання 3-ї сесії Кремінської районної ради

      24 грудня 2015 року відбулося пленарне засідання 3-ї сесії Кремінської районної ради. Напередодні чергової сесії відбулися засідання постійних комісій районної ради, на яких депутати детально розглянули всі проекти рішень. На пленарне засідання були запрошені заступники голови, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, прокурор району, представники СБУ, національної поліції, районної газети «Кремінщина», телерадіокомпанії «КТВ-плюс», місцеві голови, керівники комунальних підприємств.

        До початку сесії депутати отримали Посвідчення депутата Кремінської районної ради сьомого скликання та Довідник депутата, у який включено інформацію, необхідну для діяльності депутата.

       На вимогу депутата М.Г.Дзюбана щодо прийняття Присяги депутатами районної ради голова районної ради В.М.Прокопенко надав інформацію, що дане питання розглядалося постійною комісією з питань законності, прав і обов’язків громадянина, свободи слова, регламенту, депутатської діяльності та інформації і було встановлено, що законодавством України не передбачено прийняття присяги депутатами районного рівня.

       На початку роботи сесії голова районної ради ознайомив депутатів з депутатськими запитами, що надійшли у міжсесійний період.

         Запит М.Г.Дзюбана щодо виділення окремої кімнати для роботи депутатів був відхилений депутатами як недоцільний, тому що в організаційному відділі виконавчого апарату районної ради створені умови для роботи депутатів, а також функціонує Громадська приймальня, приміщення якої депутати можуть використовувати для особистого прийому громадян.

         Запит М.Г. Дзюбана щодо приміщення для роботи осередків громадських організацій і політичних партій також був відхилений депутатами, тому що для забезпечення діяльності будь-якої громадської чи партійної організації відсутні правові підстави.

      Запит М.Г.Дзюбана щодо порядку  демонтажу лічильника води КП ВУ ВКГ для повірки прийнято та направлено за належністю – до Кремінської міської ради.

         Запит В.Б.Задніпровської щодо організації дошкільного навчального запиту на території Голубівської сільської ради прийнято та направлено для виконання до Кремінської райдержадміністрації.

         Запит Г.О.Калмикова щодо покращення маршруту руху автобуса Климівка-Кремінна також був прийнятий та направлений для виконання до Кремінської райдержадміністрації.

         Були зняті з контролю як виконані депутатські запити М.Г.Дзюбана щодо заборгованості із виплати заробітної плати, В.В.Панасенка щодо заміни дерев’яних опор ліній електромереж на залізобетонні та встановлення дорожнього знаку щодо обмеження швидкості на окремій ділянці автошляху у селі Варварівка.

         Також депутати були ознайомлені з інформацією про проведення державної реєстрації припинення юридичної особи дочірнього підприємства КП «Креміннатеплокомуненерго». Отже, завершено ліквідаційну процедуру, яка була розпочата у травні 2015 року.

        Згідно з порядком денним 3-ї сесії депутати ухвалили 57 рішень, з яких найважливішими були

- про програму соціально-економічного та культурного розвитку Кремінського району на 2016 рік;

- про внесення змін до Кремінського районного бюджету на 2015 рік;

- про затвердження Кремінського районного бюджету на 2016 рік;

- про затвердження Порядку надання одноразової матеріальної допомоги сім’я загиблих та пораненим учасникам антитерористичної операції, демобілізованим учасникам антитерористичної операції для вирішення соціально-побутових проблем за рахунок коштів районного бюджету.

       Також було ухвалено ряд організаційних рішень, а саме, про перспективний план роботи Кремінської районної ради на 2016 рік, про структуру виконавчого апарату районної ради та умови оплати праці, про закріплення депутатів районної ради за виборчими округами та про порядок забезпечення роботи депутатів та відшкодування витрат, пов’язаних з їх депутатською діяльністю.

      Крім того затверджено блок питань щодо виконання та затвердження районних програм, проектно-кошторисних документацій, надання дозволів комунальним підприємствам і установам на участь у конкурсах проектів регіонального розвитку у 2016 році та затвердження цих проектів.

       Наприкінці роботи сесії голова районної ради В.М.Прокопенко та голова районної держадміністрації Н.В.Чехута привітали усіх присутніх з Новорічними святами, що наближаються, та побажали, щоб новий рік для кожного був щедрим на цікаві плани та творчі ідеї, приніс із собою смак нових перемог, впевненість у правильності рішень та енергію для досягнення цілей.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 660 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua