Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2019 » Січень » 24 » 24 січня 2019 року відбулося пленарне засідання позачергової сорок другої сесії районної ради
14:08
24 січня 2019 року відбулося пленарне засідання позачергової сорок другої сесії районної ради

     24 січня 2019 року відбулося пленарне засідання позачергової сорок другої сесії районної ради сьомого скликання.

      Проведення позачергової сесії викликано врегулюванням бюджетних питань та питань, що стосуються розвитку району та раціонального використання комунального майна.

     Під час пленарного засідання депутати внесли зміни до Стратегії розвитку Кремінського району на 2018-2020 роки, до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Кремінського району на 2019 рік, до Програми цивільного захисту Кремінського району на 2018-2021 роки, до Програми розвтку та підтримки надання медичної допомоги на первинному рівні у Кремінському районі на 2019 рік та до Кремінського районного бюджету на 2019 рік.

      Для самостійного функціонування редакції газети «Кремінщина» прийнято низку важливих рішень, а саме – затверджено передавальний акт майна комунального підприємства правонаступнику – приватному підприємству «Редакція РГПГ «Кремінщина», передано в оренду редакції комплекс будівель, де розміщена редакція, і розірвано контракт з головним редактором, бо відтепер приватним підприємством керує власний директор підприємства.

         В ході пленарного засідання прийняте рішення щодо регуляторної діяльності районної ради та внесено зміни до Порядку здійснення допорогових закупівель у Кремінській районній раді. Також прийнято низку рішень комунального спрямування.

         З прийнятими на позачерговій сесії рішеннями можна буде ознайомитись після їх виготовлення на сайті Кремінської районної ради у розділі «Доступ до публічної інформації».

     

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 284 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua