Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2018 » Квітень » 25 » 25 квітня 2018 року відбулося пленарне засідання позачергової тридцять першої сесії районної ради сьомого скликання.
15:44
25 квітня 2018 року відбулося пленарне засідання позачергової тридцять першої сесії районної ради сьомого скликання.

         Проведення позачергової сесії викликано, насамперед, врегулюванням бюджетних питань.

     Під час пленарного засідання депутати  прийняли рішення про внесення змін, а саме:

     - до районної Програми підтримки комунального підприємства «Регіональна телерадіокомпанія «КТВ-плюс» - на придбання обладнання для сучасного відеовиробництва: станції відеомонтажу та радіосистеми;

     - до Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді Кремінського району» - на організацію і проведення районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»);

     - до Програми підтримки комунальної установи «Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Мрія» -  для утримання штатних одиниць та проведення підготовки закладу до прийняття дітей на відпочинок у літній оздоровчий період.

     Також були внесені зміни до  Програми соціально-економічного та культурного розвитку Кремінського району на 2018 рік та відповідні зміни до Кремінського районного бюджету на 2018 рік.

     Депутати затвердили зведені кошторисні розрахунки по об’єктах реконструкції будівель Красноріченської селищної та Новоастраханської сільської лікарських амбулаторій загальної практики – сімейної медицини для покращення умов надання первинної медичної допомоги мешканцям району, а також для реконструкції бази відпочинку «Лісна поляна» для відновлення та розвитку існуючої матеріально-технічної бази підприємства і  створення гідних умов для відпочинку.

     Детально з рішеннями районної ради можна буде ознайомитися після їх виготовлення на сайті Кремінської районної ради у розділі «Доступ до публічної інформації».

 

 

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 342 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua