Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2019 » Листопад » 15 » 52-га сесія Кремінської районної ради
14:49
52-га сесія Кремінської районної ради

     14 листопада 2019 року відбулося пленарне засідання позачергової п’ятдесят другої  сесії районної ради сьомого скликання.

         Проведення позачергової сесії викликано врегулюванням бюджетних питань.

    Першим своїм рішенням депутати затвердили фінансовий план комунального некомерційного підприємства «Кремінська багатопрофільна лікарня Кремінської районної ради». Як відомо, на попередній сесії рішенням депутатів було створено Кремінську багатопрофільну лікарню, яка стала правонаступником Комунальної установи «Кремінське районне територіальне медичне об’єднання». Комунальна установа перетворилася у комунальне підприємство і, відповідно до українського законодавства, фінансування його повинно відбуватися згідно фінансового плану. Фінансовий план підприємства затверджено на два останні місяці поточного 2019 року.

         Для надання вчасної та якісної медичної допомоги виникла потреба у наданні Кремінській багатопрофільній лікарні фінансової підтримки з місцевого бюджету. То ж своїм наступним рішенням депутати затвердили районну Програму розвитку та фінансової підтримки КНП «Кремінська багатопрофільна лікарня» на 2019 рік. Згідно заходів програми кошти будуть направлені на придбання предметів обладнання довгострокового використання та інвентарю, придбання медикаментів, продуктів харчування та інше.

         Впродовж роботи сесії депутати затвердили Районну програму соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в Кремінському районі на 2019 – 2021 роки, внесли зміни до районної Програми навчання студентів, лікарів-інтернів за кошти місцевого бюджету.

         З метою придбання подарунків до Новорічних та Різдвяних свят для вручення їх дітям пільгових категорій  депутати затвердили зміни до районної програми підтримки сім’ї «Кремінська родина».

     З метою забезпечення якісної системи інформування населення районну, якісного висвітлення життєдіяльності району та сплати ліцензійного збору щодо створення умов сталої роботи FM-радіо у Кремінському районі внесено зміни до Програми підтримки комунального підприємства «Регіональна телерадіокомпанія «КТВ-плюс».

         Також депутати внесли зміни до Програми соціально-економічного і культурного розвитку Кремінського району та відповідні зміни до Кремінського районного бюджету на 2019 рік.

Наприкінці засідання сесії депутатами було розглянуто звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Ради національної безпеки і оборони щодо підтримки переміщених вузів. Як відомо, з 2014 року в Кремінній відновив навчальний процес структурний підрозділ Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка – навчально-науковий інститут фізичного виховання і спорту. Для роботи інституту ми маємо усі відповідні умови: матеріально технічну та спортивну базу.

 У своєму зверненні до державного керівництва депутати просили переглянути критерії матеріального стимулювання студентів у бік збільшення, що дасть змогу збільшити кількість бажаючих вступати до переміщених вищих навчальних закладів та зменшити міграцію населення зі східних регіонів України.

         Детально з прийнятими на позачерговій сесії рішеннями можна ознайомитись на сайті Кремінської районної ради у розділі «Доступ до публічної інформації».

     

     

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 256 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua