Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Листопад » 29 » 70-річчя від дня заснування Навчально-наукового Інституту фізичного виховання і спорту Луганського національного університету
12:13
70-річчя від дня заснування Навчально-наукового Інституту фізичного виховання і спорту Луганського національного університету

     28 листопада голова райдержадміністрації Наталя Чехута, голова районної ради Володимир Прокопенко та міський голова Юрій Прокопенко взяли участь в урочистостях, присвячених 70-річчю від дня заснування Навчально-наукового Інституту фізичного виховання і спорту Луганського національного університету ім. Тараса Шевченка.

     У цей святковий день на урочистості прибуло багато поважних гостей, серед яких народний депутат Віталій Курило, заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик, перші керівники Старобільського району, призери та чемпіони міжнародних змагань та інші поважні гості.

     Багато було сказано теплих слів на адресу «фізвоспу», представники якого гідно представляють Україну на міжнародних змаганнях та всесвітніх Олімпіадах.

     Кращі представники Навчально-наукового Інституту фізичного виховання і спорту Луганського національного університету ім. Тараса Шевченка були відзначені грамотами та подяками, а творчі колективи Кремінського районного будинку культури подарували ювілярам святковий концерт.

         

         

    

 

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 332 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua