Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2014 » Квітень » 11 » 7 квітня 2014 р. у Кремінський районній раді відбулася робоча нарада голови районної ради Назаренко Ю.І. з місцевими головами.
11:48
7 квітня 2014 р. у Кремінський районній раді відбулася робоча нарада голови районної ради Назаренко Ю.І. з місцевими головами.

         07.04.2014 р. відбулася робоча нарада голови районної ради Назаренко Ю.І. з міським, селищним та сільськими головами. Під час робочої наради присутні ознайомилися з листом Центральної виборчої комісії стосовно забезпечення виборчими скриньками виборчих дільниць з виборів Президента України; з листом ТОВ «ЕККО-ГРУП» стосовно інвестиційної пропозиції – цільового створення фермо-комлексу по вирощуванню та переробці кроликів.

          На минулій робочій нараді місцеві голови як члени Асоціації селищної та сільських рад Кремінського району звернулися листом до генерального директора ТОВ «ЛЕО» з проханням відновлення Кремінських районних електромереж та роботи диспетчерської служби. В отриманій відповідь, зазначено, що з березня 2014 року запрацював єдиний Call-центр і що наявність диспетчерської служби в Кремінський дільниці Сватівських районних електромереж не впливатиме на якість обслуговування абонентів. Члени Асоціації такою відповіддю не задоволені. Тому голова районної ради Назаренко Ю.І. написала депутатський запит стосовно цієї проблеми, який був прийнятий на пленарному засіданні 41 сесії районної ради 10.04.2014 р. та направлений до ОДА та генерального директора ТОВ «ЛЕО».

         Також на робочій нараді місцеві голови ознайомилися з не менш важливими документами – розпорядженнями голови райдержадміністрації, а саме:

  • про затвердження плану заходів щодо наповнення місцевих бюджетів, дотримання жорсткого режиму економії бюджетних коштів та посилення фінансово-бюджетної дисципліни;
  • про деякі заходи щодо підтримки стабільної суспільно-політичної ситуації в Кремінському районі та забезпечення громадського порядку.
Переглядів: 533 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua