Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Серпень » 9 » 9 серпня у Кремінній пройшла церемонія відкриття чергової зміни Всеукраїнського національно-патріотичного табору «Єдина країна».
14:41
9 серпня у Кремінній пройшла церемонія відкриття чергової зміни Всеукраїнського національно-патріотичного табору «Єдина країна».

     9 серпня у Кремінній на базі відпочинку «Лісова поляна» пройшла церемонія відкриття чергової зміни Всеукраїнського національно-патріотичного табору «Єдина країна».
     Як один з ініціаторів та організаторів табору його учасників привітав голова громадської організації «Ніхто крім нас!» Віталій Доброжан. Привітання діти та організатори отримали й від голови Кремінської райдержадміністрації Наталі Чехути та голови районної ради Володимира Прокопенка. Військовий капелан зробив дітям духовну настанову та подарував кожному «молитовний бронік» - книжечку - молитвослов.
     На третю вже за рахунком зміну приїхали хлопчики і дівчата з Луганщини, а також Донецької, Львівської та інших областей.
     Для більш як п’ятдесяти відпочиваючих розроблені різноманітні заходи: протягом десяти днів учасники ознайомляться з методикою військово-патріотичного виховання молоді з орієнтацією на стандарти НАТО, пройдуть практичний курс з тактичної медицині, будуть займатися стрілецькою підготовкою, штурмовим альпінізмом, рукопашним боєм, орієнтуванням, тактичною підготовкою, а також будуть проінформовані про те, як вести себе в умовах мінної небезпеки. Не менш різноманітним буде і організація розважальної програми. Допомагати дітям успішно пройти не таку вже й легку програму перебування у таборі будуть фахівці – інструктори теж з різних регіонів України.
     Нагадаємо, що метою організації табору «Єдина країнпа!» є вдосконалення системи національно-патріотичного виховання дітей та молоді, формування національно-патріотичної свідомості та національної гідності, підвищення престижу навчання у військових навчальних закладах та служби в Збройних Силах України, а також узагальнення та популяризація кращого досвіду військово-патріотичного виховання молоді, ознайомлення керівників організацій з новітніми методиками і системами роботи з молоддю.

    

За матеріалами Кремінської РДА

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 422 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua