Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Травень » 30 » Асоціація органів місцевого самоврядування Луганської області налагоджує контакти з Радою Європи
08:19
Асоціація органів місцевого самоврядування Луганської області налагоджує контакти з Радою Європи

     25 травня в Офісі Ради Європи в Україні відбулася зустріч представників Асоціації зі Спеціальним радником Уряду України з питань децентралізації Даніелем Попеску.
     Голова Асоціації Володимир Прокопенко подякував за надану можливість зустрітися, розповів про хід децентралізаційної реформи та проблеми місцевого самоврядування на Луганщині, завдання і плани Асоціації, бажання співпрацювати з фахівцями Офісу Ради Європи, брати участь у програмах РЄ задля розвитку системи місцевого самоврядування у Луганській області відповідно до європейських стандартів та кращих практик.
     Пан Попеску розповів про досвід роботи в Україні, у тому числі співробітництво з Донецькою облдержадміністрацією, запросив органи місцевого самоврядування Луганщини взяти участь в конкурсі міні-грантів, який найближчим часом буде оголошений Радою Європи. Також він запропонував підготувати пропозиції щодо можливої співпраці Асоціації, органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади Луганської області з Офісом РЄ в Україні.
     Після цього луганчани зустрілися з менеджером Програми Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні» Андрієм Гуком, який відповідає за проведення конкурсу міні-грантів.
     Досягнута домовленість про надання консультативної допомоги з боку фахівців Офісу РЄ при підготовці та проведенні обласного конкурсу проектів і програм розвитку місцевого самоврядування «Місцеві ініціативи», пошук можливостей для співробітництва в подальшому.

         

         

 

За матеріалами Луганської ОДА

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 390 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua