Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Листопад » 14 » Без традиції нема культури, без культури нема нації.
15:28
Без традиції нема культури, без культури нема нації.
     Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва — свято України, яке щорічно відзначається 9 листопада разом із Днем української писемності та мови.
     Голова Кремінської районної державної адміністрації Наталя Чехута та голова Кремінської районної ради Володимир Прокопенко привітали працівників культури та аматорів народного мистецтва Кремінщини зі святом: "Працівникам культури випала почесна місія - формувати духовність, почуття національної гідності, взаємного порозуміння та злагоди в суспільстві.
     Ваша майстерність та професіоналізм зберігає і постійно збагачує українську культуру, а творчість майстрів засвідчує вірність рідному краю, краса якого втілюється в збереженні народних традицій, любові до животворних джерел народного мистецтва.
     Прийміть слова вдячності за сумлінне служіння благородній справі збереження і розвитку української культури – становлення Української держави та невтомний творчий пошук.
Творчих здобутків, миру, любові і злагоди, втілення найяскравіших творчих ідей, натхнення та процвітання у такій необхідній справі на благо духовного збагачення нашої держави".

     Сьогодні на Кремінщині діють 53 заклади культури: 22 клубних заклади, районний будинок культури, дві школи естетичного виховання – районні дитячі художня та музична школи, районний краєзнавчий музей та 27 бібліотек – філій, об’єднаних у районну центральну бібліотечну систему.
     В клубних закладах – головних осередках розвитку аматорського мистецтва всього працює 162 клубних формування, з них 43 любительських об’єднань та клубів по інтересам, 119 колективів художньої самодіяльності, з яких 16 мають звання «народний» і 2 - «зразковий».
     Влада приділяє розвитку сфери культури району величезну увагу.
     Так, наприклад за 9 місяців поточного року на ремонт закладів культури виділено 1712,3 тис. грн., з яких 1192,12 тис. грн. – місцевий бюджет і 520,18 тис. грн. – субвенції з обласного бюджету.
         
За матеріалами Кремінської РДА
Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 543 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua