Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2019 » Березень » 7 » Читання у музеї
12:05
Читання у музеї

     6 березня 2019 року у рамках проекту "Читання у музеї" за інформаційного сприяння програми "Культурна дипломатія між регіонами України" у КУ "Кремінський районний краєзнавчий музей" відбулася зустріч з львівською письменницею - Вікторією Амеліною.ЇЇ дебютний роман "Синдром листопаду" вийшов у 2014 році. У 2016 році видала свою дитячу книжку "Хтось або Водяне Серце", у 2017 - роман "Дім для дома".
     На зустріч були запрошені завідуюча організаційно-методичним кабінетом відділу культури Кремінської РДА, бібліотекарі та вчителі місцевих шкіл, бібліотекарі КУ "Кремінська районна централізована бібліотечна система" та представники ДЗ "Луганський національний університет ім. Тараса Шевченка".
     На початку заходу начальник відділу культури Кремінської РДА Інна Боярська привітала молоду письменницю та всіх присутніх віршем про Кремінщину.
     Вікторія читала уривки зі своїх романів та презентувала свої книги з автографами нашому музею та бібліотекам. Зустріч пройшла у жвавій та цікавій атмосфері, з чаюванням. Такі зустрічі налагоджують дружні стосунки між регіонами України.

          

          

          

     

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 255 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua