Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Травень » 5 » Делегація Кремінського району 30 квітня 2015 року прийняла участь у тренінгу
15:28
Делегація Кремінського району 30 квітня 2015 року прийняла участь у тренінгу

Делегація Кремінського району 30 квітня 2015 року прийняла участь у тренінгу на тему «Розробка мікропроектів в рамках співпраці з Проектом «Місцевий розвиток орієнтований на громаду» (МРГ). Координація співпраці із Проектом МРГ» (м. Сєвєродонецьк). Тренінг проводив інженер Проекту МРГ – Олег Рогозін.

Під час тренінгу були розглянуті питання щодо визначення пріоритетної проблеми громади, підготовка, розгляд, затвердження, впровадження мікропроекту та діяльність після його завершення.

Нагадаємо, що на даний час громадським об’єднанням «Кремінська бізнес-асоціація» в рамках ПР ООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду» реалізовано мікро проект «Капітальний ремонт корпусу №1 «Позаміського закладу відпочинку та оздоровлення «Мрія» за адресою: Луганська обл., м.Кремінна, вул.Санаторна, 25».

У 2015 році у районі в рамках реалізації проекту ПРООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду ІІІ» будуть реалізовані 4 мікропроекти на територіях Кремінської міської, Варварівської, Макіївської, Голубівської сільських рад. Орієнтовний обсяг вартості реалізації даних мікропроектів становить 1,0 млн.грн.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 507 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua