Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2020 » Листопад » 20 » День Гідності та Свободи
14:24
День Гідності та Свободи

         21 листопада – день початку подій, які стали для України історичними: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Сім  років тому листопадові події змінили не лише хід української історії, а й перевернули світогляд мільйонів людей.

         21 листопада, в День Гідності та Свободи, ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та усіх українських воїнів, які беруть участь у війні на Сході України, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній й суверенній державі.

         День Гідності і Свободи – незаперечний доказ відродження Української нації, нашої держави. На жаль, за це українці вже заплатили високу ціну – розстріляні Герої на Майдані, загиблі в зоні бойових дій. Серед полеглих і наші земляки Сашко Горобинський, Віктор Чорнобай, Олексій Титаренко та Андрій Чуприна, перед якими у вдячності і вічній пам’яті низько схиляємо голови.

         Пам’ятаймо, що без глибокого усвідомлення таких цінностей, як свобода та гідність, неможливо побудувати успішну Українську державу, за щасливе прийдешнє якої і досі гинуть наші співвітчизники.

         З нагоди Дня Гідності та Свободи у Кремінній пройшла акція «Вільні творять майбутнє».

         Працівники Будинку дитячої творчості, центральної районної бібліотеки та бібліотеки для дітей, волонтери вітали жителів міста з Днем Гідності і Свободи символічними синьо - жовтими сердечками.

          

 

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 294 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua