Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Серпень » 3 » День пам’яті святого Пророка Божого Ілії
16:41
День пам’яті святого Пророка Божого Ілії

     Другого серпня, в день пам’яті святого Пророка Божого Ілії, до Свято-Іллінського храму села Варварівки Кремінського району на Божественну Літургію сходилися православні. Богослужіння  очолив архієпископ Сєвєродонецький та Старобільський Никодим Барановський. Йому співслужили намісник Свято-Іллінського чоловічого монастиря села Варварівки архімандрит Іоасаф Штанько та духовенство єпархії.

     На престольне свято до Свято-Іллінського храму зійшлися прихожани церкви, голова Кремінської районної ради Володимир Прокопенко, Варварівський сільський голова Олена Качур, воїни-десантники, ветерани-афганці та паломники з різних куточків Луганщини та Донеччини.

      Ясного сонячного ранку православні зібралися перед церквою для молитви під час водосвятного молебню. Храм не вмістив усіх віруючих, котрі прийшли на Божественну Літургію, і люди слухали її на церковній паперті, розділивши спільну молитву.

      «Чудово, що відродили церкву, - говорить очільниця села Олена Качур. – Люди дякують Богу в своїх молитвах і з вірою звертаються до нього. Хочеться, щоби наше село було під Божим захистом, щоби щасливими були родини: батьки і діти, а такі свята стали всенародними». Паломниця з Лиману щороку приїздить до Варварівки в цей святковий день: «У такі хвилини ми розділяємо одне з одним духовну радість, просимо у Бога прощення гріхів, молимося, щоби Господь послав нам мир, благополуччя і здоров’я». Відрадно було бачити серед дорослих і діточок, які з особливим трепетом чекали на прийняття Святого Причастя.

     В цей чудовий день серця віруючих були сповнені особливих почуттів, вони ділилися одне з одним духовною радістю. Піднесена атмосфера панувала не тільки в стінах храму, але й в душах тих, хто прийшов під його святі склепіння.

         З подивом та захватом роздивлялися усі бажаючі вироби декоративно-ужиткового мистецтва, які були представлені на виставці членами  районного обеднання  майстрів «Скарбниця талантів». Свою ляльку Люсю представила й Людмила Стародубцева, головний спеціаліст організаційного відділу виконавчого апарату районної ради.

    

    

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 367 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua