Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2020 » Листопад » 13 » День працівника сільського господарства
11:58
День працівника сільського господарства

      День працівника сільського господарства – це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання. Це свято, яке  традиційно підсумовує копітку працю аграріїв, завершує хліборобський рік, сповнений хвилюваннями і турботами про врожай.

    У переддень свята  голова районної ради  Володимир Прокопенко та голова райдержадміністрації  Олег Клименчуков привітали  сільгоспвиробників району зі святом,  вручивши  грамоти та подяки Кремінської районної державної адміністрації та районної ради.

      За високий професіоналізм, багаторічну працю, вагомий особистий внесок у розвиток галузі сільського господарства та з нагоди відзначення Дня працівників сільського господарства цього року відзнаками районного рівня були нагороджені  фізична особа – підприємець Дмитро Богатирьов, заступник голови фермерського господарства «Сібагро – 2016» Віктор Бурлуцький, засновник фермерського господарства «Стимул 777» Олександр Загребний, голова фермерського господарства «Ірина» Юрій Наумчук, фінансовий директор сільськогосподарського підприємства з обмеженою відповідальністю «Краснянське» Артем Сиротюк.

          

     

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 323 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua