Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2019 » Лютий » 25 » Dідбулося засідання постійної комісії з питань місцевого самоврядування, комунальної власності та використання природних ресурсів
17:08
Dідбулося засідання постійної комісії з питань місцевого самоврядування, комунальної власності та використання природних ресурсів

     В районній раді відбулося засідання постійної комісії з питань місцевого самоврядування, комунальної власності та використання природних ресурсів, на якій депутати продовжили заслуховувати щорічні звіти комунальників. Цього разу про свою діяльність та використання комунального майна звітували керівники комунальних установ та підприємств району.

      У своєму звіті головний лікар Кремінського районного територіально-медичного об’єднання Лариса Кульбач зазначила, що питання залучення інвестицій для покращення матеріально-технічної бази  медичного об’єднання  є пріоритетним напрямком роботи. Так, для отримання додаткових грошових коштів були розроблені проекти для співпраці з Державним фондом регіонального розвитку та проекти щодо залучення коштів обласного і місцевих бюджетів. Завдяки залученим коштам в усіх будівлях та корпусах  проводяться ремонтні роботи, закуповується сучасне медичне обладнання та інші матеріальні цінності. Попри певні незручності, пов’язані з ремонтними роботами, районна  медицина не припиняє виконувати свої обов’язки і в повному обсязі надає допомогу як жителям району, так і жителям області.

     Головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Володимир Андрійчук у своєму звіті зазначив, що, незважаючи, на загальні складності реформування медицини, лікарсько-профілактичні заклади первинного рівня не тільки продовжують працювати, а й істотно поліпшують якість медичних послуг. Матеріально-технічна база поступово поліпшується, проводиться відповідна робота щодо оснащення первинної ланки медичним обладнанням.  Центр забезпечено вакцинами (за виключенням – проти поліомієліту), щеплення проводяться. Заходи з Національної програми «Доступні ліки» виконано на 100%.

         Велика робота проведена Кремінським районним будинком культури.

     В.о. директора комунальної установи Ольга Нечмоня розповіла про значну кількість різнопланових заходів, проведених на базі Будинку культури, про отримані учасниками співочих та хореографічних колективів нагороди. Значно поліпшилася матеріально-технічна база установи. Депутати побажали керівнику подальшої плідної праці, та надали рекомендації стосовно висвітлення діяльності закладу.  

      Андрій Сімонов, директор оздоровчо-туристичного комплексу «Лісова казка», звітував про роботу бази відпочинку «Лісна поляна». Зокрема він зазначив, що у минулому році проведена робота щодо реконструкції будиночків бази за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку для перебування відпочиваючих  потягом усього року. У майбутньому теж планується реконструкція будівлі їдальні та заміна кухонного устаткування, будівництво лазні, облаштування спортивного та дитячого майданчиків та капітальний ремонт огорожі. Для реалізації вказаних заходів розроблено проект, який подано на розгляд до Державного фонду регіонального розвитку.

         Комунальним підприємством «Кремінське районне бюро технічної інвентаризації» у 2018 році надавались послуги з технічної інвентаризації нерухомого майна та виготовлення технічної документації на об’єкти нерухомого майна. Керівник підприємства Костянтин Камєнєв зазначив, що Бюро технічної інвентаризації є невеликим підприємством, розраховує тільки на власні зароблені кошти та залежить від платоспроможності населення та кількості замовлень. На даний час підприємство працює за скороченим графіком.

      Юрій Кононов, директор позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Мрія», у своєму звіті відмітив, що у минулому році в закладі оздоровлено 236 дітей у дві зміни. Ремонтно-відновлювальні роботи проводяться постійно, заклад готується до нового оздоровчого періоду.

         Комунальне підприємство «Кремінський сільгоспвиробничий комплекс» тільки розпочав свою господарчу діяльність. Документи оформлені, договори оренди укладені, землі обробляються. У подальшому підприємство планує розширити площі сільськогосподарських угідь, створити власний машинно-тракторний парк та збільшити штатну кількість кваліфікованих працівників. Комісією рекомендовано розглянути можливість розширення сфери діяльності.

         За результатами засідання постійної комісії звіти керівників прийняті до відома та рекомендовані для розгляду на пленарному засіданні.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 264 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua