Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Червень » 17 » Дискусії з питань децентралізації
15:42
Дискусії з питань децентралізації

         14 червня 2016 року у м.Сєвєродонецьку за організаційної та консультаційно-дорадчої підтримки Луганської обласної військово-цивільної адміністрації та Донецької обласної організації ВГО «Комітет виборців України» відбувся захід у форматі дискусії за програмою «Децентралізація у дії. Перші результати, можливості і виклики».

      У цьому проекті брали участь і представники Кремінського району: заступник голови Кремінської районної ради Борис Руденко, перший заступник голови Кремінської райдержадміністрації Роман Мар¢ясов, Кремінський міський голова Юрій Прокопенко, заступник Кремінського міського голови  з економічних питань Наталя Макогон, Красноріченський селищний голова Віталій Жувако, секретар Красноріченської селищної ради Олег Дробот, секретар Новоастраханської сільської ради Валентина Погоріла

      На сьогоднішній день в регіонах України взагалі, та в Донецькій і Луганській областях зокрема, склалася особлива ситуація щодо об’єднання територіальних громад. З одного боку, громади, які вже об’єднались, активно шукають шляхи розвитку і залучення інвестицій та фінансової підтримки на розвиток громад. З іншого боку громади, які ще не об’єднались, уважно спостерігають за станом справ об’єднаних територіальних громад та їх розвитком, намагаючись зробити висновки щодо можливого власного об’єднання та спрогнозувати переваги та недоліки цих проектів.

      Саме тому сьогодні ефективним каталізатором процесів децентралізації є допомога громадам, на яку направлений цей проект, у вирішенні питань пошуку та затвердження векторів власного розвитку, залучення ресурсів для розвитку громад, обміну позитивним досвідом та демонстрації перших результатів від об’єднання,  діяльності громад та ін.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 421 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua