Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Грудень » 3 » До Міжнародного дня волонтера у Кремінській міській школі № 2 пройшов тематичний захід.
14:57
До Міжнародного дня волонтера у Кремінській міській школі № 2 пройшов тематичний захід.

    5 грудня у світі відзначається Міжнародний день волонтера. Сьогодні волонтери присвячують себе суспільним справам, беручи участь у всіляких акціях, програмах соціальної взаємодопомоги, культурного просвітництва. Зараз в Україні на перший план вийшло волонтерство в напрямку надання допомоги учасникам проведення АТО та вимушеним переселенцям.
     Досить часто волонтери ризикують своїм життям. Мета проведення свята у цивілізованих країнах полягає у залученні до волонтерського руху якомога більшої кількість людей, які готові на безкоштовній основі допомагати іншим. Саме про це сказав у своєму виступі присутній на заході голова районної ради Володимир Прокопенко: «Кожний із нас може допомогти, перш за все, собі та обмеженій кількості людей. Разом із кимось ми зможемо подужати більш складні проблеми, а от коли нас багато – ми зможемо творити чудеса».
     Окрім учнівської молоді шкіл міста, до ЗОШ № 2 цього дня прийшли голова райдержадміністрації Наталя Чехута, в. о. начальника відділу освіти Ірина Драньова, депутат районної ради Валерій Каут, голова благодійного фонду «Кремінщина» Юрій Іщенко, члени волонтерського об’єднання «Патріот Кремінщини» Ольга Задорожня, Володимир та Ірина Дроздович.
     Вітаючи дітей та гостей свята голова адміністрації Наталя Чехута відзначила, що в значній мірі завдяки волонтерській допомозі нашій армії, що надходила від небайдужих людей - підприємців, пересічних громадян, Кремінна не була окупована незаконними збройними формуваннями. То ж ми повинні спільними зусиллями продовжувати допомагати тим, хто зараз знаходиться на лінії вогню, хто охороняє незалежність нашої держави.
     У навчальних закладах району сформована мережа волонтерських загонів. Один із них – з числа учнів Кремінської школи – гімназії - розповів про свою роботу в ході проведення цього тематичного заходу.
     Закінчилась зустріч флешмобом – від одного великого, шкільного «серця» присутні отримали подарунок - прапор України, а ще, сподіваємось, добрі і світлі емоції і почуття. За наших дітей. За нашу країну. За її мирне майбуття.

 

За матеріалами Кремінської райдержадміністрації
http://krem.loga.gov.ua/activity/press/news-krem/2015/12/03/news-krem_70382.html
Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 850 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua