Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Жовтень » 3 » Керівники району і міста привітали освітян зі святом.
09:59
Керівники району і міста привітали освітян зі святом.

     Кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе величезну відповідальність за тих, кого вчить і виховує. Причому, виховує не тільки особисті вольові якості, але й (і це головне) громадянина своєї країни.
     Разом із тим педагог щодня відповідає за самого себе, свою професійну підготовку, своє право носити таке високе й почесне звання.
     В умовах суперечливого сьогодення все це здається дуже непростою справою. Та радує те, що, кожен рік ці люди відкривають свої серця, свої душі, передають свій досвід і знання хлопчикам і дівчаткам, які відкривають шкільні двері з великою довірою до них.
     В переддень святкування Дня вчителя у районному будинку культури зібрались працівники закладів освіти Кремінщини – для відзначення кращих із кращих у фаховій майстерності, для того, щоб ще раз почути безліч добрих слів, в тому числі і від керівництва. «Я дуже хочу, щоб кожен із вас сприймав своїх учнів як своїх рідних дітей, і тоді процес навчання та виховання буде приносити задоволення і вчителю, і учню», - відзначила голова Кремінської районної державної адміністрації Наталя Чехута.
     Освітяни району отримали цього дня багато відзнак різного рівня, святковий настрій, та, маємо надію, наснагу до нових звершень.

    

    

За матеріалами Кремінської РДА

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 435 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua