Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Липень » 10 » Кремінською міською радою затверджений Порядок проведення громадських обговорень
10:12
Кремінською міською радою затверджений Порядок проведення громадських обговорень

         У Кремінському районі активно проводяться заходи з обговорення визначення та формування спроможних територіальних громад.

3 липня 2015 року голова Кремінської райдержадміністрації Олександр Горін та заступник голови Кремінської районної ради Борис Руденко взяли участь у пленарному засідання позачергової сесії Кремінської міської ради.

На розгляд депутатів було внесено пропозицію затвердити Порядок проведення громадських обговорень з питань добровільного об’єднання громад у Кремінську територіальну громаду з огляду на проект утворення такої самодостатньої громади, запропонований міським головою.

Директор офісу реформ у Луганській області Сергій Тихоновський, також присутній на засіданні, надав присутнім та депутатам роз’яснення з реалізації Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад». Більшістю голосів депутати підтримали запропонований проект рішення.

Наступним кроком стане громадське обговорення можливого добровільного об’єднання громад сіл Новокраснянка, Пшеничне, Суровцівка Новокраснянської сільської ради, сіл Червонопопівка, Голиково, Піщане Червонопопівської сільської ради у Кремінську територіальну громаду з центром у місті Кремінна.

 

 

 

 

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 487 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua