Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2020 » Листопад » 18 » Лідер галузі
15:22
Лідер галузі

         Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги Кремінської районної ради» стало лауреатом Національного бізнес-рейтингу, укладеного за підсумками незалежного аналізу фінансово-господарських показників діяльності понад мільйона підприємств України.

         «Лідер галузі 2020»: статус присвоєно підприємству на основі його досягнень і є свідченням високої ефективності управління ресурсами, надійності і професійності. Лікарня увійшла в когорту найкращих 100 медичних закладів, які отримали незалежну бізнес-нагороду.

         Близько 10-ти років Центр первинної медико-санітарної допомоги  надає первинну медичну допомогу жителям району. Увесь цей час очолює Центр Володимир Андрійчук.  Він завжди піклується про покращення умов роботи для лікарів і медсестер, про надання своєчасної профілактичної медичної допомоги мешканцям району. Адже здоров’я людини є основною цінністю, від якої залежить якість життя.

         Тож вітаємо колектив Центру первинної медико-санітарної допомоги та його керівника Володимира Андрійчука із відзнакою «Лідер галузі 2020» та бажаємо упевненості в професії, прозорості в роботі та прагнення до високих стандартів медичної галузі.

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 349 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua