Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2016 » Жовтень » 31 » Луганський регіональний форум «Зміни в 3D: асоціації, бізнес, влада»
14:46
Луганський регіональний форум «Зміни в 3D: асоціації, бізнес, влада»

      Юрій Гарбуз: «Наш форум – це, перш за все, декларація активної життєвої позиції».
      28 жовтня у Сєвєродонецьку відбувся Луганський регіональний форум «Зміни в 3D: асоціації, бізнес, влада». У роботі форуму взяли участь офіційні делегації з районів та міст області, в тому числі і з Кремінського району, представницька група зі Львівщини на чолі із головою обласної ради Олександром Ганущиним, представники Донецької та Харківської облдержадміністрацій, керівники провідних промислових підприємства та бізнес-кіл області, народний депутат України Віталій Курило, представники міжнародних організацій.
     До складу кремінської делегації на чолі із головою РДА Наталею Чехутою та головою районної ради Володимиром Прокопенком входили представники асоціацій, зокрема, медичних працівників, освітян, молоді, працівників і аматорів культури і мистецтв, представники місцевого бізнесу, керівники підприємств.
     Показати перспективи модернізації регіону одразу в трьох взаємопов’язаних площинах – суспільному житті, економіці та держуправлінні – таке основне завдання губернатор Луганщини визначив на початку форуму. «Наш форум – це заявка на успіх Луганщини! Це декларація активної життєвої позиції, підтвердження того, що ми не опустили руки, – зауважив Юрій Гарбуз.
В ході пленарної частини було презентовано та обговорено проект Стратегії розвитку Луганської області до 2020 року.
     Економічний потенціал регіону було представлено на екповиставці. Складовою проведення форуму стала дискусійна частина, в ході якої обговорювались перспективи розвитку бізнесу, зокрема, агоробізнесу та розвиток громадянського суспільства в аспекті діяльності професійних асоціацій.
     Одним із підсумків форуму стало підписання меморандумів про співпрацю та співробітництво між облдержадміністрацією та ТОВ «Сільськогосподарське підприємство «НІБУЛОН», Державним концерном «Укроборонпром», громадською організацією «Європейська соціальна академія», Асоціацією «Український кооперативний альянс», сільськогосподарським обслуговуючим кооперативом «Перший національний аграрний кооператив», Благодійною організацією «Благодійний фонд «Фундація «Аграрна наддержава», громадською організацією «Агенція регіонального розвитку Східного Донбасу» та Польсько-Українською Господарчою Палатою.

         

За матеріалами Кремінської РДА

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 371 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua