Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2017 » Лютий » 21 » Матчева зустріч з боксу між командами Луганської та Донецької областей
17:43
Матчева зустріч з боксу між командами Луганської та Донецької областей

      За ініціативи федерації боксу Кремінського району, 17-18 лютого 2017 року була організована матчева зустріч з боксу між командами Луганської та Донецької областей, приурочена до Дня вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав. Дані змагання вийшли за межі матчевої зустрічі і зібрали 12 команд та 98 боксерів з Луганської області (Лисичанськ, дві команди м. з Рубіжнього, Сєвєродонецьк, Мілове, Кремінна), Донецької (Селідово, Краматорськ, Слов’янськ) та Харківської (Куп’янск, пгт. Ківшарівка) областей.
     Привітати учасників змагань прийшли перший заступник голови Кремінської райдержадміністрації Роман Мар’ясов, заступник голови Кремінської районної ради Борис Руденко, Кремінський міський голова Юрій Прокопенко, директор інституту фізкультури ДНУ ім. Т.Шевченка, заслужений тренер України Юрій Полулященко, бронзова олімпійська призерка, заслужений майстер спорту Ірина Янович, заступник начальника Луганського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Андрій Гожедрянов. Вони переглянули всі бої змагань та вручили почесні нагороди переможцям та призерам, подяки організаторам та керівникам організацій, які сприяють розвитку боксу у Кремінському районі.
     В перший день змагань пройшли 29 кваліфікаційний поєдинків відкритої першості Луганського КВФС МОН та 12 поєдинків матчевої зустрічі. В перший же день змагань гості з донеччини довели своє лідерство та, нажаль для нас, впевнено перемогли команду Луганщини з рахунком (8:4). Перемоги луганській команді принесли Олександр Бондаренко (серед юнаків 2003-2004 р.н у ваговій категорії до 42 кг, м.Рубіжне), Ярослав Дерев’янко (вагова категорія до 60 кг серед молоді, м.Лисичанськ), Микола Коваленко (вагова категорія до 60 кг серед юніорів, м.Кремінна) та Євген Єфіменко (вагова категорія до 81 кг серед дорослих, м.Сєвєродонецьк).
     Наступного дня проводилися 24 фінальні поєдинки. Серед яких хочеться відзначити переможців у своїх вагових категоріях та вікових групах: 2007-2008 р.н – Михайло Кузнєцов (33 кг, Рубіжне), Данило Самарєв (25 кг, Рубіжне); 2005-2006 р.н. – Артем Добринін (33 кг, Мілове), Данило Соколов (33 кг, Кремінна), Давид Пацай (35,5 кг, Лисичанськ), Черножуков Микита (50 кг, Сєвєродонецьк). Серед юнаків 2003-2004 р.н – Дмитро Кокирля (34 кг, Рубіжне), Дмиитро Кадук (36 кг, Кремінна), Доброслав Дзюбін (46 кг, Мілове), Микита Кравченко (36 кг, Лисичанськ); серед юнаків 2001-2002 р.н. - Корнєв Олександр (46 кг, Лисичанськ) та Микола Коваленко (64 кг, Кремінна). До речі найвидовищними боями були бої серед дорослих боксерів: Усмана Джамалова та Миколи Мищенка, Микити Якимчука та Євгена Батурніа.
     Окремо хочеться сказати про два нокаути Миколи Коваленка – коли суперники повністю втрачали здатність продовжувати з ним бій. У кожному з своїх поєдинків Микола впевнено довів свою перевагу - як-то кажуть, щоб у суддів не було жодних сумнівів.
     Вітаємо наших спортсменів з успішними виступами, перемогами та бажаємо гідно представляти Луганщину на офіційних Всеукраїнських змаганнях.
     Змагання були організовані федерацією боксу Кремінського району за підтримки управління молоді та спорту Луганської обласної адміністрації, Луганського обласного КВ ФС МОН України, Кремінської районної державної адміністрації, Кремінської районної ради та Луганського відділення національного олімпійського комітету України.
     Організатори та учасники турніру висловлюють вдячність всім спонсорам та меценатам, керівникам установ та організацій району та області, які долучилися до цих регіональних змагань, а також суддівській колегії, яку очолював голова ревізійної комісії федерації боксу України, президент федерації боксу м. Лисичанська Леонід Крисанов.

         

         

         

За матеріалами Кремінської РДА

Категорія: Діяльність ради | Переглядів: 508 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua