Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2014 » Березень » 4 » На базі Красноріченської ЗОШ проведена науково-практична конференція «Шевченко і сучасність»
17:45
На базі Красноріченської ЗОШ проведена науково-практична конференція «Шевченко і сучасність»

         4 березня 2014 року в селищі Красноріченському відбулася визначна для освітян подія: на базі Красноріченської ЗОШ була проведена науково-практична конференція «Шевченко і сучасність», присвячена 200-річчю від дня народження Кобзаря.

    

         Епіграфом до роботи Конференції стали слова українського письменника Олеся Гончара: «Тарас Шевченко народився на українській землі, під українським небом, проте він належить до тих людей-світочів, що стають дорогими для всього людства і що в пошані всього людства знаходять своє безсмертя».

    

Свої наукові роботи захищали учні та їх наукові керівники із загальноосвітніх навчальних закладів, що входять до Красноріченського освітнього округу. Теми наукових робіт мали різноманітну направленість, що дало змогу учням збагатити і поповнити знання новими відомостями про Великого Кобзаря.

    

На конференції були присутні голова районної ради Ю.І.Назаренко та начальник відділу освіти і науки РДА А.М.Кременчуцький, які із захопленням слухали виступи учасників конференції, а наприкінці висловили подяку директору Красноріченської ЗОШ Чекмарьовій Л.В. за організацію та проведення заходу, подякували учням та їх науковим керівникам за цікаві та змістовні роботи та зазначили, що Кобзар – це видатна особистість, яка була небайдужа до долі українського народу та об’єднує людей і сьогодні.


Живи, поете, в бронзі і в граніті,

Живи, поете, в пам’яті людській,

Живи в пісня, живи у «Заповіті»,

І в слові праведнім, і в славі віковій…



 

 

Переглядів: 599 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua