Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Лютий » 3 » ОДПІ інформує. 09.02.2015 року-останній день подання податкової декларації фізичними oсобами-підприємцями на загальній системі оподаткування
10:05
ОДПІ інформує. 09.02.2015 року-останній день подання податкової декларації фізичними oсобами-підприємцями на загальній системі оподаткування

В Рубіжанській ОДПІ нагадали ,що фізичні особи-підприємці, які перебувають на загальній системі оподаткування, за підсумками календарного року за місцем своєї податкової адреси подають до контролюючого органу податкову декларацію про майновий стан і доходи, в якій поряд з доходами від підприємницької діяльності мають зазначати інші доходи з джерел їх походження з України та іноземні доходи.

   Податкова декларація про доходи подається протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітнoгo (пoдаткoвoгo) року незалежно від того чи проводилась  підприємницька діяльність, чи ні.

   Нагадуємо, обов’язок кожного платника податків щодо подання до контролюючих органів декларацій, звітності та інших документів, пов'язаних з обчисленням і сплатою податків та зборів   встановлений ст.16 Податкового кодексу України.

Категорія: Рубіжанська ОДПІ інформує | Переглядів: 442 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua