Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Березень » 17 » ОДПІ інформує. Чергове засідання „ Круглого столу”
08:53
ОДПІ інформує. Чергове засідання „ Круглого столу”

Нещодавно в  Рубіжанський ОДПІ ГУ Міндоходів у Луганській області  начальником ДПІ  Володимиром Прокопенко проведено засідання «круглого столу» з представниками бізнесових структур.

На засіданні „ круглого столу” були розглянуті актуальні питання в тому числі  питання щодо практичної реалізації податкового компромісу.

 На початку засідання Володимир Прокопенко зауважив, що сьогодні  є дуже важливою можливість почути один одного, виказати свою точку зору, надати пропозиції та зауваження стосовно практичної реалізації застосування податкових реформ. Керівник підкреслив :”Тільки об’єднавши зусилля бізнесу та фіскальної служби, можливо досягти  суттєвих змін і у політиці відомства, і у відношенні самих підприємців до визначення своїх податкових зобов’язань. Одним із кроків, який зробила держава назустріч платникам, є запропонований механізм застосування процедури податкового компромісу.”

Під час засідання присутні мали можливість обговорити усі нюанси впровадження зазначеної процедури та висловити свою точку зору. Також учасники заходу зазначили, що практика застосування Податкового компромісу в нашій державі – це дуже потрібний

Категорія: Рубіжанська ОДПІ інформує | Переглядів: 467 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua