Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Березень » 17 » ОДПІ інформує. Декларування доходів триває.
08:54
ОДПІ інформує. Декларування доходів триває.

            Рубіжанською ОДПІ вживаються ряд заходів щодо успішного проведення  Деклараційної компанії 2015 року . Серед самих дієвих заходів залишаються семінари ,зустрічі в трудових колективах, консультаційно - роз’яснювальні бесіди з декларантами..        Громадянам, в тому числі держслужбовцям та осам, уповноваженим на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, необхідно до 1 травня 2015 року подати податкову декларацію про майновий стан і доходи отримані за 2014 рік до інспекції, але виключно у випадках передбачених розділом IV Податкового кодексу України, а саме: у випадку отримання інвестиційного прибутку, нецільової благодійної допомоги чи оренди майна фізичної особи, отримання спадщини, дарування тощо.

За бажанням громадяни подають декларацію з метою одержання податкової знижки по податку на доходи фізичних осіб. Якщо ж декларацію про майновий стан і доходи слід подати до ОДПІ за місцем проживання до 1 травня 2015 року, то правом на податкову нижку можна скористатися до кінця 2015 року.

Якщо ж такі випадки відсутні у держслужбовців та осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, то подавати податкову декларацію в інспекцію не потрібно.

Всі державні службовці та прирівняні до них особи зобов'язані подавати щороку до 1 квітня за місцем роботи декларацію  про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за минулий рік. Це передбачено статтею 12 Закону України від 07 квітня 2011 року №3206 -VI "Про засади запобігання і протидії корупції". Якщо держслужбовець перебуває у відпустці у зв'язку з вагітністю та пологами або для догляду за дитиною, тимчасово непрацездатний, перебуває за межами України або під вартою, то така декларація подається за звітний рік до 31 грудня.

Державні службовці, які звільняються з місця роботи, також зобов'язані подати  декларацію до розірвання трудового договору.

Державна фіскальна служба України рекомендує всім державним службовцям своєчасно до 1 квітня 2014 року подати декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру та всім громадянам податкову декларацію про майновий стан і доходи до 1 травня 2015 року при умові, якщо виникає така необхідність подання.

Категорія: Рубіжанська ОДПІ інформує | Переглядів: 509 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua