Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Березень » 12 » ОДПІ інформує. Фізичним осібам - платникам єдиного податку третьої групи
08:23
ОДПІ інформує. Фізичним осібам - платникам єдиного податку третьої групи

Як повідомили у Рубіжанський ОДПІ, відповідно до п.п. 8 п. 299.7 ст. 299 Податкового кодексу України до Реєстру платників єдиного податку вноситься інформація про види господарської діяльності незалежно від групи платників єдиного податку.

Разом з цим фізичні особи – підприємці – платники єдиного податку третьої групи, які були зареєстровані та внесені до реєстру платників єдиного податку до 31.12.2014 року, не зобов’язані подавати заяву щодо внесення до реєстру платників єдиного податку відомостей про види господарської діяльності.

Інформація в Реєстрі стосовно ставки єдиного податку, групи та видів господарської діяльності  для платників третьої групи буде приведено у відповідність до норм Податкового кодексу України централізовано в автоматичному режимі.

Також фахівці ОДПІ нагадали ,що згідно з статтею 291 Податкового кодексу України до платників єдиного податку третьої групи належать фізичні  особи, які не використовують труд найманих працівників або кількість осіб, які знаходяться з ними у трудових відносинах,  не обмежено та юридичні особи  - суб’єкти господарювання будь-якої організаційно – правової форми, у яких протягом календарного року об’єм доходу не перевищував 20 млн.грн.

Категорія: Рубіжанська ОДПІ інформує | Переглядів: 452 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua