Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Лютий » 10 » ОДПІ інформує. Якісне обслуговування платників забезпечується фахівцями Рубіжанської ОДПІ
10:48
ОДПІ інформує. Якісне обслуговування платників забезпечується фахівцями Рубіжанської ОДПІ

Як повідомили фахівців інспекції, задля забезпечення комфортних умов для ведення бізнесу для платників м Рубіжне та Кремінського району функціонують два Центри обслуговування платників: у м. Рубіжне та м. Кремінна .

Зокрема, за січень 2015 року співробітниками Центрів обслуговування платників податків надано громадянам та суб’єктам господарювання понад 10 тисяч послуг. З них: 547 адміністративних послуг, 630 консультаційних послуг, прийнято та зареєстровано 9716 податкових декларацій і звітів.

Як повідомляють фахівці відділу обслуговування платників податків, найчастіше мешканці м Рубіжне та Кремінського району звертаються до центрів обслуговування з метою видачі їм облікової картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. Зокрема, у січні поточного року було надано 311 таких послуг, а це 57 відсотків від загальної кількості наданих адміністративних послуг.

Також популярними залишаються послуги з реєстрації книг обліку доходів  та витрат надання платниками єдиного податку. Цих послуг протягом січня було надано 108 та 18 відсотків відповідно.

Категорія: Рубіжанська ОДПІ інформує | Переглядів: 424 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua