Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Березень » 17 » ОДПІ інформує. Конструктивний діалог з бізнесом триває
08:44
ОДПІ інформує. Конструктивний діалог з бізнесом триває

За словами начальника Рубіжанської ОДПІ  ГУ Міндоходів у Луганській області Володимира Прокопенко  : «В процесі діалогу і народжуються найкращі ідеї, які спрямовані зробити життя суспільства кращим, а ведення бізнесу - простішим.”

На думку Володимира Прокопенко, проведення зустрічей з бізнесом, семінарів для платників податків є важливим, оскільки вчасно донесена до них об’єктивна інформація з питань застосування податкового та митного законодавства - запорука вдалого ведення бізнесу із належною сплатою податків.

Саме під час нещодавнього діалогу за «круглим столом» начальника Рубіжанської ОДПІ з представниками бізнесу м Рубіжного та Кремінського району  мова йшла про ключові зміни та нововведення до Податкового кодексу України і як вони вплинули на наповнення казни регіону.

Під час зустрічі Володимир Прокопенко окремо зупинився на питанні застосування податкового компромісу ,адмініструванні акцизного податку ,застосування РРО відповідно до змін до Податкового кодексу ,а також на питанні  декларування доходів громадян, отриманих протягом 2014 року. Дана кампанія триватиме до 1 травня поточного року, а до 1 серпня, цього ж року громадяни повинні будуть сплатити податкові зобов’язання, визначені по результатам поданих декларацій про майновий стан і доходи. Крім того, він роз’яснив які доходи підлягають декларуванню та якими способами можна подати декларацію.

Категорія: Рубіжанська ОДПІ інформує | Переглядів: 463 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua