Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Березень » 12 » ОДПІ інформує. Нова форму податкового розрахунку (форма № 1 ДФ)
08:11
ОДПІ інформує. Нова форму податкового розрахунку (форма № 1 ДФ)

Про затвердження нової форми податкового розрахунку повідомили в Рубіжанський ОДПІ. Наказом Міністерства фінансів України від 13.01.2015р. №4 «Про затвердження форми Податкового розрахунку сум доходу, нараховано­го (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них подат­ку (форма № 1ДФ) та Порядку за­повнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (спла­ченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку», що набере чинності з 01.04.2015р., затверджено форму Податкового розрахунку сум доходу, нараховано­го (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них подат­ку (форма № 1ДФ), а також Порядок його заповнення та подання подат­ковими агентами. Оновлена форма № 1ДФ вперше подається за звіт­ний період — І квартал 2015 р.

            Уточнюючі податкові розрахунки за III та IV квартали 2014 р. з метою відображення військового збору, утриманого (перерахованого) у цих кварталах, подавати не потрібно. Відтепер форма № 1ДФ складається з двох розділів:

- у розділі І податкові агенти відо­бражають, як і раніше, суми нара­хованих (виплачених) доходів (як оподатковуваних, так і неоподат­ковуваних) та суми нарахованого (перерахованого) податку на доходи фізичних осіб;

- у розділі II податкові агенти зазначають загальну суму дохо­дів у вигляді процентів, виграшів (призів) у лотерею та загальну суму податку. Також у розділі II форми № 1ДФ податкові агенти відображають інформацію про військовий збір (загальні суми нарахованих та виплачених доходів, з яких утримано військовий збір, загальну суму нарахованого та перерахованого до бюджету військового збору). Відомості про кожну фі­зичну особу, якій нараховано такі доходи, не зазначаються.

Форма № 1 ДФ подається окремо за кожний звітний квартал протягом 40 календарних днів, що настають за останнім ка­лендарним днем звітного кварта­лу. Кінцевий термін подання Податкового розрахунку за І квартал 2015р. - 12 травня  2015 р.

Категорія: Рубіжанська ОДПІ інформує | Переглядів: 486 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua