Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Березень » 12 » ОДПІ інформує. Понад 177,4 тис грн. акцизного податку надійшло до місцевого бюджету з початку року
08:28
ОДПІ інформує. Понад 177,4 тис грн. акцизного податку надійшло до місцевого бюджету з початку року

 Про це повідомив начальник  Рубіжанської ОДПІ Володимир Прокопенко .

1 січня 2015 року відповідно до Закону України від 28 грудня 2014 року №71-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи» запроваджено акцизний податок з роздрібного продажу підакцизних товарів і одночасно скасовано збір на розвиток виноградарства, садівництва та хмелярства.

Керівник зазначив: „Новий податок становить 5 відсотків від вартості товару, але платити його повинні лише ті суб'єкти господарювання, які реалізують підакцизні товари в роздріб. Кошти, при цьому, будуть надходити до місцевого бюджету. Цей податок зачіпає усі підакцизні товари, що продаються в роздріб – алкогольні напої, пиво, тютюнові вироби та нафтопродукти. 177,4 тис грн.”

Володимир Прокопенко акцентував:”Акцизний податок з роздрібного продажу підакцизних товарів повинен відображатися у фіскальному чеку окремо.”

Приклади програмування акцизного податку в РРО платники можуть дізнатися з листа ДФС України від 31.01.2015 року №1848 або завітавши на офіційний веб-портал ДФС України за адресою www.sfs.gov.ua.

            Начальник інспекції звернув увагу,що всім власникам касової техніки – платникам податку слід звернутися до центрів сервісного обслуговування для програмування реєстраторів розрахункових операцій, які вони використовують при веденні своєї господарської діяльно.

Категорія: Рубіжанська ОДПІ інформує | Переглядів: 483 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua