Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Березень » 17 » ОДПІ інформує.Правильне заповнення реквізитів платіжного доручення на поповнення рахунку в системі електронного адміністрування ПДВ
08:41
ОДПІ інформує.Правильне заповнення реквізитів платіжного доручення на поповнення рахунку в системі електронного адміністрування ПДВ

Рубіжанська ОДПІ ГУ Мін доходів у Луганській області  повідомляє, що сплата нарахованих сум ПДВ по податкових деклараціях з ПДВ починаючи з лютого 2015 року/ І квартал 2015 року - проводиться з рахунку в системі електронного адміністрування ПДВ.

На 13 березня 2015 року наявні непоодинокі факти невірного заповнення платниками платіжних доручень на поповнення рахунку в системі електронного адміністрування ПДВ, що призводить до ненадходження коштів на такий електронний рахунок.

З метою упередження ненадходження сум ПДВ, як на електронний рахунок так і в подальшому до бюджету, упередження відповідальності платників, надаємо для використання ЗРАЗОК(PLAT_ZHNE_DORUCHENNYA_ZRAZOK.doc) платіжного доручення на поповнення рахунку в системі електронного адміністрування ПДВ.

Крім того, повідомляємо, що платіжне доручення на поповнення рахунку в системі електронного адміністрування ПДВ оформляється платником за формою, наведеною в додатку 2 до Інструкції про безготівкові розрахунки в Україні в національній валюті, затвердженій Постановою НБУ №22 від 21.01.2004. Реквізити в полях платіжного доручення заповняються згідно з вимогами щодо заповнення реквізитів розрахункових документів, що викладені в додатку 8 до Інструкції № 22.

ПДВ-рахунок відкрито Державною казначейською службою України кожному платнику податку згідно Реєстру платників ПДВ.

Про відкриття ПДВ-рахунку та реквізити ДФС України поінформовано платників податку на додану вартість шляхом направлення на електронну адресу, що вказана в укладеному договорі про визнання електронних документів, «ЕЛЕКТРОННОГО ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ВЗЯТТЯ РАХУНКІВ НА ОБЛІК В ОРГАНАХ ДФСУ ЗА ДАНИМИ, ОТРИМАНИМИ ВІД БАНКІВ ТА ІНШИХ ФІНАНСОВИХ УСТАНОВ».

У разі відсутності Повідомлення про відкриття ПДВ-рахунку та за додатковою інформацією слід звертатися до ЦОП при ДПІ за місцем реєстрації платника.

Примітка:

-  у полі «Одержувач» необхідно заповнити назву платника податку на додану вартість, який сплачує кошти та якому відкрито Казначейством України електронний рахунок.

-  у полі «Код за ЄДРПОУ» необхідно заповнити код платника податку на додану вартість, який сплачує кошти та якому відкрито Казначейством України електронний рахунок.

-  у полі «Банк одержувача» необхідно заповнювати «Казначейство України (ел. адм. подат.)».

-  у полі «Код банку» необхідно заповнювати «899998».

-  у полі «№ рахунку» необхідно заповнювати номер рахунку, вказаний в електронному повідомленні або отриманий в Центрі обслуговування платників за основним місцем обліку.

Звертаємо увагу, що у разі помилкового заповнення реквізитів в платіжному дорученні, кошти в автоматичному режимі будуть повернуті Держказначейством України на рахунок платника.

Категорія: Рубіжанська ОДПІ інформує | Переглядів: 473 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua