Кремінська    районна    рада
Меню
На тебе чекають вдома

https://www.facebook.com

/dorogamira/

Форма входа

Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » 2015 » Березень » 17 » ОДПІ інформує. Про податковий компроміс на черговому семінарі.
08:42
ОДПІ інформує. Про податковий компроміс на черговому семінарі.

Днями в Рубіжанський ОДПІ відбувся семінар ,основним питанням ,якого було питання роз’яснення податкового компромісу .Начальник Рубіжанської ОДПІ  Володимир Прокопенко роз’яснив учасникам заходу: “Пішовши на компроміс, підприємці сплатили лише частину вчасно не задекларованих платежів або неузгоджених податкових зобов’язань з податку на прибуток та податку на додану вартість за ставкою 5% замість 100%”, - зазначила вона і наголосила, що завдяки цій унікальній можливості платникам податків вдалося уникнути юридичної відповідальності за заниження податкових зобов’язань з податків на прибуток та додану вартість за будь-які податкові періоди до 1 квітня 2014 року.

Начальник інспекції нагадав, що відповідно до закону, при застосуванні процедури податкового компромісу платник має сплатити 5% від суми задекларованих або визначених у податковому повідомленні-рішенні податкових зобов'язань. При цьому інші 95 % такої суми вважаються погашеними, а штрафні санкції та пеня не нараховуватимуться.

Володимир Прокопенко запропонував скористатись можливістю застосування податкового компромісу. Всі бажаючі можуть звернутись до Рубіжанської ОДПІ ГУ Міндоходів у Луганській області за адресою: м. Рубіжне , вул. Менделєєва, 14-б. Довідкова інформація за телефонами: (06453)-63092, (06453)-63159. Поспішайте! Останній день подання заяв про намір досягнення податкового компромісу – 16 квітня 2015 року.

Категорія: Рубіжанська ОДПІ інформує | Переглядів: 471 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Пошук




УКРАЇНА ЦЕ ЄВРОПА
Друзі сайту














Адреса районної ради:
92900, м. Кремінна, вул.Банкова,  буд.1
e-mail:
rajrada.krem.lg.ua@ukr.net
Використання матеріалів дозволяється за умови
обов’язкового посилання на джерело
www.rajrada-krem-lg.ucoz.ua